Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie do osób które mialy w rekach oba obiektywy jezeli mieli by ktoryś zaproponować pytanie który ?
Oczywiście wiem ze są to rózne obiektywy ale któryś jest trochę lepszy któryś gorszy.
Nastawiam się na zdjęcia ptaków i zwierząt w związku z czym zależy mi na dość szybkim AF.
Dodam że będę chciał jeszcze podpiąć konwerter x1.4
Proszę o uwagi
Szczupic napisał(a):
Przy połączeniu 70-400 z TCx1,4 o sprawnym AF możesz zapomnieć po prostu będzie za ciemno
jareklubicz napisał(a):
Szczupic napisał(a):
Przy połączeniu 70-400 z TCx1,4 o sprawnym AF możesz zapomnieć po prostu będzie za ciemno
I tu się z Tobą nie zgodzę ,sprawdzone organoleptycznie u mnie działało przy Soligorze x1.4, oczywiście puszka nie widzi TC ale AF działa ,co prawda wolniej ale działa
tompac napisał(a):
Z firmowym tak, ale któryś kundelek nie ma czipa po drodze do obiektywu i z tym AF działa.
Lajam napisał(a):
Jakbyś czytał uważnie to być zauważył:
To zdecyduj się czy się nie zgadzasz, czy potwierdzasz...
Lajam napisał(a):
To zdecyduj się czy się nie zgadzasz, czy potwierdzasz...
Jedno nie wyklucza drugiego ,czyli nie zgadzam sie z opinią Szczupica a potwierdzam to co napisał tompac
Nie ma jak potwierdzać coś co już zostało napisane...jeszcze rozumiem, jakby posty były w tym samym czasie pisane....
Normalnie swoista nabijarka liczników
To w takim razie po co jest forum ? Chyba każdy ma możliwość wypowiedzenia się ,no chyba że nie każdemu wolno
jareklubicz napisał(a):
To w takim razie po co jest forum ? Chyba każdy ma możliwość wypowiedzenia się ,no chyba że nie każdemu wolno