Podziel się wrażeniami!
Dzisiaj dostałem Lanspena , ale nie wygląda on za solidnie. Taka trójkątna główka , z jakąś czarną mazią. Może te pytanie wyda się śmieszne , ale co nim wolno czyścić ? Lustro , matryce , migawkę , czy jeszcze coś innego ?
Nie dopatrzyłem się nigdzie maksymalnego przebiegu Lenspena więc podejrzewam, że możesz go używać tak długo aż
acinloop napisał(a):
to cacko przestanie spełniać swoje zadanie.
doslav dziękuję za baaaardzo wyczerpującą odpowiedź
Kilkanaście razy? to i tak dobrze
mam pytanko czy mogłby mi ktos podrzucić linka do dobrego Lenspena, na portalu a jest tego multum od 8zl do 120zl , a ktory jest ten właściwy?
Osobiście zanabyłem (za radą krisa który ma ten sam chyba) Lenspen SensorKlear - i takiego polecam
Na Alle widzę w tej chwili tylko SK-1 który od dwójki różni się głównie tym, że ma nieruchomą główkę.
Mój (SensorKlear II) ma łamaną końcówkę - dość wygodne rozwiązanie
ryginalny Lenspen Sensorklear kosztuje 35-40 zł. więc nie jest drogi, a sprawdza się świetnie
Witam
Ja również bardzo proszę o link gdzie można kupić oryginalny Lenspen do matryc, sam oczywiście znalazłem ale nie wiem czy to oryginał
wszedlem do google, wpisalem nazwe produktu i jako pierwszy link padl ten
www.foto-net.pl/sklep/produkt31693-LENS ... B3wka.html
polecam uzywac google. Dobre narzedzie. Za darmo
Wiem jak działa google
Też to znalazłem, i też napisałem że szukam oryginalnego a nie wiadomo czy to akurat jest oryginalne
Poza tym słuchajcie - wytłumaczcie mi proszę bo się nie znam
Skoro ten lenspen do matryc zostawia jakąś ciemną plamkę to jak to jest że matrycę czyści ??
lennox napisał(a):
Skoro ten lenspen do matryc zostawia jakąś ciemną plamkę to jak to jest że matrycę czyści ??
Teraz kapuje
Dzięki Lajam