Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji kiedy, i czy w ogóle, będą dostępne akcesoria zapowiedziane wraz z premierą nowej linii lustrzanek.
Głównie interesuje mnie muszla oczna FDA-ME1AM wymieniona w temacie. Na oficjalnej stronie jest opisany produkt, ale nie mogę znaleźć info o jego dostępności. Jeszcze jedno pytanie, czy akcesoria tego typu będą dostępne do przymierzenia w sony style?
Pozdrawiam.
wratislavian napisał(a):
dokładnie lajam. z tym, że za jedenaste jajko zapłace... właśnie. wie ile, ale znając sony podnad 100zl.
hihi urocze porównanie
W zasadzie powiększenie będzie o 3/20, nie 1/10. Ja w tym temacie chciałem się tylko zapytać czy wiadomo czy/kiedy wejdzie do polskiej dystrybucji. Mam a350 i dla mnie różnica między wizjerem w moim aparacie a w dwusetce jest zasadnicza, nawet jeżeli nie żongluję aparatami. Wiem czego chcę i nie wmówisz mi, że powiększenie wizjera w moim aparacie jest bezzasadne, nawet jeżeli ma być to tylko o 3/20... lub nawet aż, bo im większy tym lepszy
wratislavian napisał(a):
nie no. nasz większą niż ta soniacza. dostajesz prawie 12 jajek zamiast 10. i co. daje rade w miare komfortowo ostrzyć manualnie?
Lajam napisał(a):
Za ostrzenie manualne to bardziej matówka odpowiada niż wizjer. Mam w A100 matówkę typu M i jest naprawde fajna z jasnymi szkłami
Szczupic napisał(a):
Ja przy makro z tamronem 90 i kompletem pierścieni daje bez problemu radę