Podziel się wrażeniami!
Witam.
Potrzebuje pomocy w sprawie zakupu obiektywu, posiadam od dłuższego czasu A300 i powiem,że jestem bardzo zadowolony z tego aparatu. Chcę dokupić do niego obiektyw i pogłębiać swoja pasje . Znalazłem na aukcji Allegro taki obiektyw Sigma 70-210 f2.8 AF i
potrzebuje opinii od was .Czy jest ktoś na tym forum kto posiada taki obiektyw i jest w stanie wypowiedzieć się na temat tego cacka. Powiem, że jestem bardzo zainteresowanym kupnem, ale nie wiem czy warto ponieważ nic nie wiem na jego temat, a koszt jest nie mały jak na moją kieszeń , kosztuje 2000zł. Nie chcę po prostu wywalić kasy w błoto. Jestem ciekaw jakie ma opinie. Czekam na wasze odpowiedzi
http://allegro.pl/item655276355_sigma_7 ... nolta.html.
Tak wygląda to cacko.
Z góry dziękuje wszystkim i pozdrawiam.
Marcin
LINK 1
LINK 2
LINK 3
Mówicie że warto go kupić , le ja nadal mam obawy bo nie moge znaleźć informacji na temat trgo cacka, jak sie sprawuje i czy jest dobry .
Powtarzasz się
wewer24 napisał(a):
mówicie że warto kupić ten obietw.A ja mam obawy nadal co do tego modelu , po prostu nie mogę znaleźć informacji na temat tego cacka.
wewer24 napisał(a):
Mówicie że warto go kupić , le ja nadal mam obawy bo nie moge znaleźć informacji na temat trgo cacka, jak sie sprawuje i czy jest dobry .
po pierwsze obiektyw prawie nie do kupienia a jak się pojawia to cena przekracza 30 tysi
mitech napisał(a):
Eee Karol pojechałeś trochę z tą ceną. Można go wyrwać myślę do 10 tys w tej chwili
SZFENDAK napisał(a):
mitech napisał(a):
Eee Karol pojechałeś trochę z tą ceną. Można go wyrwać myślę do 10 tys w tej chwili
jakieś półtora do dwóch miesięcy temu był na ebayu cena zbliżała się do tej którą podałem a licytacja trwała
zobaczyłem nie śledziłem nie wiem za ile ostatecznie poszedł