Podziel się wrażeniami!
Witam, w EuroAgd super cena:6999zł, ale.... żadnych oryginalnie zapakowanych. Wszystkie rozpakowane i na ścianach ;-(. Jestem absolutnie zdecydowany na ten ( 52Z5500 ) model. Proszę poszukajcie w waszych miastach, może gdzieś jest chociaż jedna sztuka nie rozpakowana z kartonu w magazynie. To także prośba do pracowników sklepów Sony ( wiem ,że tu są )- może gdzieś jeszcze macie ?. Dziekuję z góry.
U nas dawno nie ma. Ale zastanowił bym się czy nie lepiej KDL55EX500 wziąć może 100Hz ale algorytm działa dużo precyzyjniej... Do tego dużo większy pakiet multimediów itd itp.
Dziękuję za odpowiedż. A byłby Pan tak uprzejmy popytać w innych sklepach/magazynach Sony ? 55EX to jest dla mnie (wymuszona ) alternatywa: nie podobają się mi dużo grubsze ( i chyba bardziej świecące ) ramki. Ogólnie: wygląd.Z5500 jest... bardziej delikatny IMO.
Mówiłem o Katowicach, Gliwicach, Krakowie i Bielsku w inne salony nie mam wglądu.
Dziękuje, No, to prawie całe południe ( z akcentem na "prawie" ) mamy z głowy.Pozostaje czekac na odpowiedzi innych. Ech ten Z5500, dlaczego nie zdecydowałem się prędzej ...
Ernet napisał(a):
Witam, w EuroAgd super cena:6999zł, ale.... żadnych oryginalnie zapakowanych. Wszystkie rozpakowane i na ścianach ;-(. Jestem absolutnie zdecydowany na ten ( 52Z5500 ) model. Proszę poszukajcie w waszych miastach, może gdzieś jest chociaż jedna sztuka nie rozpakowana z kartonu w magazynie. To także prośba do pracowników sklepów Sony ( wiem ,że tu są )- może gdzieś jeszcze macie ?. Dziekuję z góry.
Ravi napisał(a):
Niestety z Z5500 będzie na chwilę obecną bardzo ciężko jest już od prawie roku nieprodukowany także, na nowy nieotwierany egzemplarz są niewielkie szanse, a z drugiej strony płacić kwotę którą podałeś, za telewizor powystawowy, który grał baaaardzo długo na praktycznie maksymalnym podświetleniu jest interesem raczej mało opłacalnym...
Też mam sentyment do modeli 4500, 5500... Modelem podobnym do Z5500 jest HX700 - z nowości. Są różnice, ale wiadomo - inna seria i nowszy o prawie rok. Poniżej masz link z porównaniem 46HX700, 46Z5500 i 46Z4500:
http://www.sony.pl/comparison/kdl46hx70 ... 46z4500aep
Wierzę... niestety te nowe modele ( oprócz serii EX nie występują powyżej 46". Na te wieksze i z najwyższej półki mnie nie stać )Potrzebuje 52" lub max 55" stąd taka moja wielka determinacja aby znaleźć 52Z5500. Oby sie udało.... w okolicach Środy.
Dzieki za link
No niestety, z tymi rozmiarami jest trochę gorzej. Nie wiem dlaczego w tym roku są takie ograniczenia.
Na allegro masz jedną sztukę 52Z5500. Niby fabrycznie nowa. Wpisz "52Z5500" w wyszukiwarce allegro i tak znajdziesz ten model.