anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bravia KDL-32S4000

Andrewk28
Początkujący

Bravia KDL-32S4000

Witam Wszystkich
Mam możliwość kupienia 3 miesięcznego telewizora Bravia KDL-32S4000 za cenę 1600 zł
Proszę napiszcie mi czy jest to dobry model Sony i czy za tą cenę warto go kupić ??
Pozdrawiam

19 ODPOW. 19
oldguest
Początkujący

Moim zdaniem nie bardzo bo pewnie jest bez 5 letniej gwarancji. Ten model można spokojnie nowy kupić za 1900zł z 5 letnia gwarancja.

Andrewk28
Początkujący

ok czyli cena to żadna rewelacja a co jeśli chodzi o model jest OK czy jest to słabiutki produkt??

scarface-----
Początkujący

Co jak co ale słabiutkich serii Sony nie wypuszcza :smileytwisted:
Ja do S żadnych zastrzeżeń nie mam tym bardziej że zdarza mi się oglądać mecze u kolegi z tym, że nie 32 cale! no chyba że pokój ma 2x2 metra 8-)

profile.country.pl_PL.title
vinci77
Poszukiwacz

scarface napisał(a):

Co jak co ale słabiutkich serii Sony nie wypuszcza :smileytwisted:
Ja do S żadnych zastrzeżeń nie mam tym bardziej że zdarza mi się oglądać mecze u kolegi z tym, że nie 32 cale! no chyba że pokój ma 2x2 metra 8-)

no z tym bym polemizował, zdarzają się SONY niedociągnięcia jak każdej innej firmie a co do klasy "S" to raczej z tych słabszych serii. Zastanów się nad V lub W ewentualnie wyższą klasą.

oldguest
Początkujący

op35 napisał(a):

a co do klasy "S" to raczej z tych słabszych serii. Zastanów się nad V lub W ewentualnie wyższą klasą.

Tutaj wychodzi nieznajomość tematu modele w 32 calach zasadniczo niewiele różni się prezentowany na nich obraz. Seria S4000 od serii V4000 różni się tylko złączem optycznym oraz innych designem innych zmian nie bardzo się da doszukać. Obraz bardzo podobny. Model serii V4500 także nie pokazuje zasadniczo lepszego obrazu modelu jest za to wyposażony w dekoder MPEG4 oraz USB do oglądania zdjęć co ciekawe ma także obsługę PAP. Modele serii W są dodatkowo FULL HD. Jeśli ktoś nie potrzebuje USB oraz dekodera MPEG4, PAP-u to polecam serię S.

Andrewk28
Początkujący

a co to jest ten PAP ??

oldguest
Początkujący

Oglądanie 2 obrazów na raz (jednym musi być antena naziemna drugim inne źródło podpięte przez AV np. dekoder, nagrywarka itd.)

lexyy-----
Początkujący

czyli na serji s nie można oglądać cyfrowych kanałów nadawanych ze Skrzycznego???
jak najlepij podłaczyc tv z Lcd, potrzebuje ok 10m jakiej firmy kupic

oldguest
Początkujący

lexyy napisał(a):

czyli na serji s nie można oglądać cyfrowych kanałów nadawanych ze Skrzycznego???

W chwili obecnej można (transmisja MPEG2) ale po zamianie na MPEG4 już nie przynajmniej bez ingerencji.