Podziel się wrażeniami!
Witam Wszystkich
Mam możliwość kupienia 3 miesięcznego telewizora Bravia KDL-32S4000 za cenę 1600 zł
Proszę napiszcie mi czy jest to dobry model Sony i czy za tą cenę warto go kupić ??
Pozdrawiam
Moim zdaniem nie bardzo bo pewnie jest bez 5 letniej gwarancji. Ten model można spokojnie nowy kupić za 1900zł z 5 letnia gwarancja.
ok czyli cena to żadna rewelacja a co jeśli chodzi o model jest OK czy jest to słabiutki produkt??
Co jak co ale słabiutkich serii Sony nie wypuszcza :smileytwisted:
Ja do S żadnych zastrzeżeń nie mam tym bardziej że zdarza mi się oglądać mecze u kolegi z tym, że nie 32 cale! no chyba że pokój ma 2x2 metra
scarface napisał(a):
Co jak co ale słabiutkich serii Sony nie wypuszcza :smileytwisted:
Ja do S żadnych zastrzeżeń nie mam tym bardziej że zdarza mi się oglądać mecze u kolegi z tym, że nie 32 cale! no chyba że pokój ma 2x2 metra
op35 napisał(a):
a co do klasy "S" to raczej z tych słabszych serii. Zastanów się nad V lub W ewentualnie wyższą klasą.
a co to jest ten PAP ??
Oglądanie 2 obrazów na raz (jednym musi być antena naziemna drugim inne źródło podpięte przez AV np. dekoder, nagrywarka itd.)
czyli na serji s nie można oglądać cyfrowych kanałów nadawanych ze Skrzycznego???
jak najlepij podłaczyc tv z Lcd, potrzebuje ok 10m jakiej firmy kupic
lexyy napisał(a):
czyli na serji s nie można oglądać cyfrowych kanałów nadawanych ze Skrzycznego???