Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czy po zakupie dowolnego modelu telewizora Sony istnieje możliwość dokupienia usługi 5 lat gwarancji extra u dealera Sony bądź zakup takiej gwarancji przez jakąś infolinię po cenach podanych na www.sony.pl ? Wiem że w przypadku Sony Vaio jest to rok od zakupu i można taką gwarancję dostać nawet w markecie. Jak się ma sprawa z telewizorami ? Nie ma co ukrywać że ceny w necie są niejednokrotnie dużo niższe od tych w Centrum Sony stąd moje zapytanie.
Żadnego kupowania przez sieć chyba że wiem że to CS albo jakiś znany sklep. Ostatnio sobie zrobiłem wycieczkę po historii zakończonych aukcji żeby zobaczyć jaka mniej więcej średnia cena na przełomie ostatnich miesięcy była. Ceny były tak atrakcyjne że 80% zakupionych TV było u osób z zawieszonymi już kontami Kto to widział nabrać się na 3300 za KDL-40EX500 + PS3 Slim to jakaś bzdura Na dodatek jeszcze wtedy te modele nie schodziły poniżej 3000.
Moim zdaniem jak kupowac przez neta to tylko w sklepie a najlepiej to pojechac po ten TV
Sniper napisał(a):
Żadnego kupowania przez sieć chyba że wiem że to CS albo jakiś znany sklep. Ostatnio sobie zrobiłem wycieczkę po historii zakończonych aukcji żeby zobaczyć jaka mniej więcej średnia cena na przełomie ostatnich miesięcy była. Ceny były tak atrakcyjne że 80% zakupionych TV było u osób z zawieszonymi już kontami Kto to widział nabrać się na 3300 za KDL-40EX500 + PS3 Slim to jakaś bzdura Na dodatek jeszcze wtedy te modele nie schodziły poniżej 3000.