anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Dokupienie gwarancji do telewizora

Sniper-----
Początkujący

Dokupienie gwarancji do telewizora

Witam,

Czy po zakupie dowolnego modelu telewizora Sony istnieje możliwość dokupienia usługi 5 lat gwarancji extra u dealera Sony bądź zakup takiej gwarancji przez jakąś infolinię po cenach podanych na www.sony.pl ? Wiem że w przypadku Sony Vaio jest to rok od zakupu i można taką gwarancję dostać nawet w markecie. Jak się ma sprawa z telewizorami ? Nie ma co ukrywać że ceny w necie są niejednokrotnie dużo niższe od tych w Centrum Sony stąd moje zapytanie.

12 ODPOW. 12
Sniper-----
Początkujący

Żadnego kupowania przez sieć chyba że wiem że to CS albo jakiś znany sklep. Ostatnio sobie zrobiłem wycieczkę po historii zakończonych aukcji żeby zobaczyć jaka mniej więcej średnia cena na przełomie ostatnich miesięcy była. Ceny były tak atrakcyjne że 80% zakupionych TV było u osób z zawieszonymi już kontami :) Kto to widział nabrać się na 3300 za KDL-40EX500 + PS3 Slim to jakaś bzdura :) Na dodatek jeszcze wtedy te modele nie schodziły poniżej 3000.

zapote
Początkujący

Moim zdaniem jak kupowac przez neta to tylko w sklepie a najlepiej to pojechac po ten TV :)

Ravi-----
Początkujący

Sniper napisał(a):

Żadnego kupowania przez sieć chyba że wiem że to CS albo jakiś znany sklep. Ostatnio sobie zrobiłem wycieczkę po historii zakończonych aukcji żeby zobaczyć jaka mniej więcej średnia cena na przełomie ostatnich miesięcy była. Ceny były tak atrakcyjne że 80% zakupionych TV było u osób z zawieszonymi już kontami :) Kto to widział nabrać się na 3300 za KDL-40EX500 + PS3 Slim to jakaś bzdura :) Na dodatek jeszcze wtedy te modele nie schodziły poniżej 3000.

Dlatego unika się zbyt atrakcyjnych ofert bo bardzo łatwo się nadziać, częstym krokiem jest też tłumaczenie tak niskiej ceny długim okresem oczekiwania np. 30 dni. W przypadku tak wartościowych urządzeń jak telewizor to jeśli decydować się na zakupy w sieci to najlepiej płatność za pobraniem...