anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

HX900

profile.country.pl_PL.title
romanpawlowski
Poszukiwacz

HX900

Czy ktoś może powiedzieć coś na temat HX900. Właśnie czekam na dostawę i nie mogę się doczekać, bo pomimo obiecanych 5-9 dni termin przedluża się do ponad 15 dni. Interesuje mnie wszystko co dotyczy Hx900. :c44

27 ODPOW. 27
oldguest
Początkujący

Pytanie czy w ogóle dojedzie. Jeśli ktoś (ten co sprzedaje) liczył że dostanie ten TV z magazynu Sony to się przeliczył...

Telewizor bardzo ciekawy. Prezentuje najlepszy obraz szczególnie do oglądania filmów wieczorami.

romanpawlowski
Poszukiwacz

Nie spodziewałem się, że jest tak trudno dostępny. Ciekawe dlaczego? Flagowy model na bieżący rok i niedostępny :c9

oldguest
Początkujący

46 czy 52?

Ravi-----
Początkujący

romanpawlowski napisał(a):

Nie spodziewałem się, że jest tak trudno dostępny. Ciekawe dlaczego? Flagowy model na bieżący rok i niedostępny :c9

Była określona partia i następna ma być dopiero jakoś na początku roku z tego co pamiętam z wypowiedzi na forum... Ale może nie będzie tak źle i to tylko niewielki poślizg w realizacji zamówienia.

romanpawlowski
Poszukiwacz

No mam nadzieję, że to tylko lekki poslizg w dostawach. Dostałem informację ze sklepu, że mają obiecaną dostawe na 19 listopada. Zobaczymy. Zamówiony mam 46 cali. :c18

romanpawlowski
Poszukiwacz

No i spełnily sie czarne przepowiednie kolegi CS Bielsko. Okazało się że odbior hx 900 niemożliwy. Nie mam pretensji o to do sklepu - nie ich wina. Jednak sposob w jaki o tym się dowiedzialem woła o pomstę do nieba. Zamówilem ten tv 5.11, po tygodniu zniknął on z oferty sklepu więc wysłalem maila z pytaniem jak się ma moje zamówienie. Odpowiedziano mi że nie przewidują zmiany terminu. Spokojnie czekałem dalej. Po następnych 10 dniach już zniecierpliwiony zadzwoniłem na infolinię sklepu i dowiedzialem się że nie będzie zrealizowane bo nie dostali sprzętu i tym roku już nie dostaną. Dlaczego sam musiałem drążyć - czy sklep nie mógł mnie sam o tym powiadomić tylko czekał (nie wiem na co). Na szczęscie mam odebrać 26.11 w innym sklepie. Zastanawiam się czy nie podać nazwy sklepu na forum.

Ravi-----
Początkujący

Czyli jednak mimo ceny zaczyna brakować już egzemplarzy hx900 :shock: to co będzie działo się bezpośrednio przed świętami... Co do sklepu to jak tylko dowiedzieli się, że nie będą wstanie zrealizować zamówienia powinni poinformować o tym klienta, w przypadku drugiego egzemplarza w innym sklepie sprawa jest pewniejsza? Daj znać jak odbierzesz telewizor i oczywiście opisz swoje wrażenia w odpowiednim temacie :)

romanpawlowski
Poszukiwacz

Dziś odebrałem osobiście i miałem okazję zobaczyć jak "świeci". Do domu przywiozłem ok 19 i nie mam już sily zeby go skręcać i wypróbować. Jutro po pracy zaczynam "zabawę".Oczywiście opiszę wrażenia :c10 . Pewnie zajmie mi trochę czasu żeby go poznac choć pobieżnie. Instrukcja dośc gruba, ale zima dluga :c44 .

romanpawlowski
Poszukiwacz

Na razie pierwsze odpalenie i problem z instrukcją bo jest bardzo skąpa i mało czytelna. Być może tylko dla mnie. Kilka stron przy tej ilości funkcji :c3 . Wszystkiego trzeba się domyślac. Spodziewałem się lepszego obrazu HD (mam cyfrę+) Może trzeba to diametralnie poprzestawiać i będzie lepiej. Na pierwszy rzut oka mój stary Thomson 100 Hz świecił ładniej. Najlepiej gdyby zamiast instrukcji przyjeżdzał instruktor. Mam nadzieję, że trochę to poustawiam.