anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

HX900

profile.country.pl_PL.title
romanpawlowski
Poszukiwacz

HX900

Czy ktoś może powiedzieć coś na temat HX900. Właśnie czekam na dostawę i nie mogę się doczekać, bo pomimo obiecanych 5-9 dni termin przedluża się do ponad 15 dni. Interesuje mnie wszystko co dotyczy Hx900. :c44

27 ODPOW. 27
romanpawlowski
Poszukiwacz

Czy ktoś pobierał już aktualizację softu do HX900? Czy jest już "Ś"? Co jest nowego w tym sofcie? Pozdrawiam czytających :c10

Zimny_
Użytkownik

Nie mam HX900, ale z informacji jakie posiadam, nie ma zmiany czcionek w tej wersji firmware :| Trzeba czekać...

romanpawlowski
Poszukiwacz

Dziś dla porownania ogladalem Sharpa 925. W trybie 3D Sony może spać spokojnie. :thumbsup: W pozostalych też. Na sharpie obraz ładny tylko na materiale demo. Być może nie byl zbyt dobrze ustawiony, ale jestem zadowolony, że wybrałem SONY, choć muszę powiedziec , że ten model sharpa też brałem pod uwagę.

Zimny_
Użytkownik

Nie będę wgłębiał się w temat, ponieważ to jest forum Sony, nie Sharpa. Na obronę Sharpa można dodać to co sam zauważyłeś - nie wiesz jak był ustawiony. HX900 swoją drogą jest świetnym modelem z flagowej półki Sony. Jakość obrazu jest na najwyższym poziomie. Mało telewizorów można do niego porównać. Mając taki telewizor można być bardzo zadowolonym....

romanpawlowski
Poszukiwacz

Czy ktoś wie gdzie można sprawdzić jaką matrycę ma telewizor??? W instrukcji obsługi (bardzo skąpej notabene) nic nie ma na ten temat. Czy jest to zwiazane z nr seryjnym?

Zimny_
Użytkownik

Wydaje mi się, że typ matrycy można sprawdzić wchodząc do menu serwisowego. Informacja o matrycy to symbol, który wskazuje typ. A można wiedzieć po co Ci te informacje?

romanpawlowski
Poszukiwacz

Po prostu chcę wiedzieć jak najwięcej o posiadanym sprzęcie. Nie jest to jakaś priorytetowa potrzeba :P . Mam jeszcze jedno pytanie - czy w telewizorze powinna być atrapa karty, a jeśli tak to jakie spelnia zadanie, poza zablokowaniem dostępu kurzu? W moim było puste gniazdo. Chodzi mi o atrapę karty z modułem Cl+. W instrukcji wyczytałem, że powinna być.

Zimny_
Użytkownik

Atrapa nie spełnia innego zadania. Poprawia estetykę i utrudnia kurzenie się urządzenia. Może przy wyjmowaniu telewizora z pudełka gdzieś wyleciała?

Edytowano 11.01.2011
Podzieliłem temat.
Zimny.