anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jaki telewizor 40"/46" do 3tys zł

profile.country.pl_PL.title
lopeezzz
Początkujący

Jaki telewizor 40"/46" do 3tys zł

Witam, przepraszam ale podepnę się do tematu...
Zastanawiam się nad kupnem w/w telewizora, proszę o opinie radę, może jakiś inny model...
Kwota jaką chcę wydać to ok 3000 zł.
Sygnał głównie cyfrowy Polsat HD, laptop, DVD, w przyszłości Blu-ray, sporadycznie konsola.
Pokój nasłoneczniony, jednakże telewizor będzie intensywnie eksploatowany również nocą.
Odległość od ekranu ~2-3m.
Czego oczekuję? Zabrzmi trywialnie: dobrej jakości wykonania, dobrej jakości obrazu itd.
...wiadomo wszystkiego najlepszego, czego można się spodziewać biorąc pod uwagę ograniczenia tej klasy cenowej.
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :c22

Edytowano 08.12.2010
Podzielono wątek, sprecyzowano tytuł tematu.
Zimny.

12 ODPOW. 12
lopeezzz
Początkujący

Dekoder to HD 5000 (chyba raczej mało udany), wyjścia dźwięku wolne od jakichkolwiek urządzeń ;).

Zimny_
Użytkownik

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Naciskając na pilocie od telewizora przycisk "Options" nie pojawiają się opcje telewizora (obraz, dźwięk itd). Dostajesz się do tych opcji (opcji telewizora) tylko przez Sync Menu?
Jeśli masz ustawione Bravia Sync (w ustawieniach HDMI), to spróbuj wyłączyć. Dekoder nie jest kompatybilny z tą technologią.

lopeezzz
Początkujący

:thumbsup: Rzeczywiście miałem domyślnie ustawione sterowanie przez HDMI, po wyłączeniu funkcji opcje są dostępne bez problemu. Wielkie dzięki! Pozdrawiam :c22