anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL 37S4000 - katy widzenia [pytanie]

memento-----
Początkujący

KDL 37S4000 - katy widzenia [pytanie]

Witam wszystkich!
Jestem tu nowy i mam do Was, a w szczególności do posiadaczy serji S4000, pytanie dotyczące kątów widzenia w wyżej wymienionym modelu. Producent podaje kąty 178/178 a w moim telewizorze obraz jest ostry i nasycony w zasadzie tylko podczas oglądania na wprost telewizora, wystarczy się tylko niewiele odchylić a obraz rozjaśnia się i kolory bledną. Czy w Waszych egzemplarzach jest tak samo? Czy może w moim jest coś nie tak z matrycą? Dodam że mam jeszcze jeden telewizor lcd innej marki też z deklarowanymi kątami widzenia 178/178 i tam takiego efektu nie ma. Jak to możliwe?

Pozdrawiam!

11 ODPOW. 11
oldguest
Początkujący

meduza88 napisał(a):

P.S Wedlug Bielsko wszyscy uwzieli sie na biednego Sony i wytykaja mu slabe katy widzenia.
Czlowieku, nie trzeba siadac z boku.Wystarczy 15 stopni i juz kolory blenda a czern robi sie siwa.

Nie musi Pan podzielać mojego zdanie. Ja widzę je na co dzień i wiem o czym mówię.

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

stasiek napisał(a):

Witam forumowiczów i administratorów.

Mam co prawda 40' W4000 ale żadnych problemów z kątami widzenia tzn. kanapa na wprost, na oko do 20 stopni (chyba że z fotela tam 40 stopni) i nie widzę różnicy w kolorach. Monitor Asusa 19 i tutaj już porównanie mam bo kąty są istotne i kolory zmieniają się.

Widzę też znajomą z innych forów postać meduza88 wielkiego miłośnika Panasonica. Polecam poczytać opinie tej postaci na innych forach jak hdtv.com.pl i hdtvpolska.pl - pewny nie jestem ale na którymś (jeśli nie na obu) miał już bany od moderatorów za obrażenie uczestników dyskusji i niemerytoryczne uwagi. To tak tytułem ostrzeżenia dla moderatorów tego forum.

Pozdrawiam i postaram się zaglądać na forum.
Stasiek

Witam,

Jest nam milo, jeżeli zakupiony produkt spełnia oczekiwania nabywcy, ale również słowa krytyki są dla nas bardzo cenne. Zebrane w ten sposób informacje przekazywane są do odpowiedniego działu, który pracuje nad jakością naszych urządzeń. Dziękuje wszystkim użytkownikom forum za opinie. Proszę jednak, aby dyskusje skupiały się na założonym temacie. Każdy post, który będzie prowadził do poniżania czy obrażania pozostałych uczestników będzie kasowany.

Pozdrawiam,
Radek
Moderator Forum Sony

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;