Podziel się wrażeniami!
Witam.
Planuje kupno telewizora "Sony KDL-40W705C" i chciałbym kupic odrazu z uchwytem do powieszenia do ściany.
Niestety czytałem że takie normalne uchwyty nie mogą być, i chyba muszą być takie z śróbkami dystansowymi! Czy taka śróbka dystansowa zwykła wytrzyma i ile mm musi mieć taka śróbka dystansowa?
Uchwyt jaki zamierzam kupić to "DULIK&LAUK LDA-400" powinien pasować pod względem rzostawu śróbek. Ale jak poradzić sobie z zamocowaniem śrubek u góry ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Wiele info jest w instrukcji obsługi. Rozstaw śrub określają standardy VESA np VESA 300 lub VESA 400 a a dystanse przy dobrym wieszaku będą znajdować się w środku.
Witam,
Przed zakupem sprawdź czy wieszak posiada odpowiednio dystanse. Niektóre modele uchwytów w zestawie zawierają odpowiednie części do TV różnych firm.
Pozdrawiam
Jeszcze taka mała sugestia....ja kupowałem 55cali w Sony Center Manufaktura i tam bardzo miła obsługa doradzila mnie bym kupił większy wieszak np na 80cali bo patrząc w przyszłość po co wiercic jak by było kiedyś stać,na 80 🙂 no i przy kupnie tv miałem wieszak ponad 50zl mniej.