anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Promocje w Centrum Sony, a zakup telewizora.

Sniper-----
Początkujący

Promocje w Centrum Sony, a zakup telewizora.

Witam wszystkich forumowiczów.

Jest to mój pierwszy post tutaj ale forum śledzę od jakiegoś czasu poniważ w najbliższym czasie zamierzam dokonać zakupu telewizora.

Postanowiłem zadać kilka pytań ponieważ w ostatnim czasie pojawiło się kilka ciekawych promocji w Centrum Sony z których może warto by było skorzystać.

Moje pierwsze pytanie brzmi czy kupując model powyżej 46 cali z darmowym montażem otrzymam również 5 lat gwarancji czy jedno albo drugie mam do wyboru ? Takie samo pytanie odnośnie akcji złomowania starych sprzętów. Czy korzystając z tej promocji otrzymam zniżkę na telewizor i również 5 lat gwarancji i mogę dalej liczyć na darmowy montaż ? Nigdzie nie jest to w żaden sposób rozpisane albo nie zauważyłem.

Co prawda zamierzam kupić model 40 calowy ale jeśli powyższe promocje spowodowały korzystny spadek ceny i do tego jeszcze stojak to zamiast kupić 40 cali z wieszakiem to chętnie wezmę większy telewizor bo nie ukrywając bardziej mi się podoba KDL-46EX500 niż KDL-40EX500. Proszę o rzeczową odpowiedź i możliwie jak najszybszą pomoc w rozwiązaniu problemu.

18 ODPOW. 18
zapote
Początkujący

Trzeba poczekac jakis miesiac. Na promocje swiateczne ;)

Sniper-----
Początkujący

Jakoś ciężko mi w te 2 lata po nowym roku uwierzyć. W zeszłym roku Sony przedłużało promocję z 5 albo 6 razy do marca. W tym roku też najpierw 2 tygodnie potem znów 2 tygodnie w trakcie tych drugich nagle okazuje się że do końca roku :) Szkoda że w CS nie ma rat 0% bo bym chętnie zamiast 40 cali wziął wtedy 46. Promocje świąteczne zawsze kojarzą mi się z wyższymi cenami nie wiem czy też macie takie samo zdanie ?

oldguest
Początkujący

zapote napisał(a):

Na święta to raczej jest problem z dostępnością telewizorów. 40 raczej są ale wszystko większe jest pod znakiem zapytania.

Ravi-----
Początkujący

zapote napisał(a):

W zeszłym roku po 15 grudnia był dramat jeśli chodzi o co bardziej popularne modele (w5500) ceny owszem były przystępne, ale telewizorów brakowało na stanie, teściowie musieli czekać na swój do połowy stycznia jakoś... Aczkolwiek niekoniecznie analogiczna sytuacja musi być również w tym roku.

Sniper-----
Początkujący

Niestety pamiętam. Rok temu faktycznie ciężko było coś dostać i w końcu odpuściłem sobie zakup bo po nowym roku nie miałem możliwości zakupu. Szkoda że ceny KDL-40EX500 tylko spadają bo wolałbym kupić 46 cali. Może faktycznie jeszcze poczekam trochę.

zapote
Początkujący

Sniper napisał(a):

KDL-40EX500 tylko spadają bo wolałbym kupić 46 cali. Może faktycznie jeszcze poczekam trochę.

sam mam 40W5500 a przymierzam sie do zakupu '46. Ja czekam (choc mam na oku dobra cene za 46ex500 i 46ex700)

Ravi-----
Początkujący

Sniper napisał(a):

Niestety pamiętam. Rok temu faktycznie ciężko było coś dostać i w końcu odpuściłem sobie zakup bo po nowym roku nie miałem możliwości zakupu. Szkoda że ceny KDL-40EX500 tylko spadają bo wolałbym kupić 46 cali. Może faktycznie jeszcze poczekam trochę.

Jak kiedyś najbardziej popularną przekątną były 32" tak teraz prym wiodą 40", także może z dostępnością większych modeli nie będzie takich problemów, ale tutaj ciężko przewidzieć w najgorszym przypadku zakup przesunie Ci się do stycznia. A jeśli warunki pozwalają na większą przekątną to warto z tego skorzystać, żeby potem nie było niedosytu...

Sniper-----
Początkujący

Dobrą cenę na KDL-46EX500 ? Jaką i gdzie jeśli można widzieć ? Ewentualnie prosił bym na priv. Wiem o tym i dlatego podchodzę do tematu przekątnych z rozsądkiem. Nie operuję niestety nieograniczonym budżetem i najchętniej bym wydał do max 3000 zł ale to może być nierealne przy 46 calach i 100Hz. Dlatego jeszcze nieco poczekam. Uwielbiam duże ekrany i najchętniej nabył bym 60 cali albo jeszcze większy :) Niestety kasa ogranicza wszystko.

zapote
Początkujący

Sniper napisał(a):

Dobrą cenę na KDL-46EX500 ? Jaką i gdzie jeśli można widzieć ? Ewentualnie prosił bym na priv.

:smileyarrow: priv