Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczów.
Jest to mój pierwszy post tutaj ale forum śledzę od jakiegoś czasu poniważ w najbliższym czasie zamierzam dokonać zakupu telewizora.
Postanowiłem zadać kilka pytań ponieważ w ostatnim czasie pojawiło się kilka ciekawych promocji w Centrum Sony z których może warto by było skorzystać.
Moje pierwsze pytanie brzmi czy kupując model powyżej 46 cali z darmowym montażem otrzymam również 5 lat gwarancji czy jedno albo drugie mam do wyboru ? Takie samo pytanie odnośnie akcji złomowania starych sprzętów. Czy korzystając z tej promocji otrzymam zniżkę na telewizor i również 5 lat gwarancji i mogę dalej liczyć na darmowy montaż ? Nigdzie nie jest to w żaden sposób rozpisane albo nie zauważyłem.
Co prawda zamierzam kupić model 40 calowy ale jeśli powyższe promocje spowodowały korzystny spadek ceny i do tego jeszcze stojak to zamiast kupić 40 cali z wieszakiem to chętnie wezmę większy telewizor bo nie ukrywając bardziej mi się podoba KDL-46EX500 niż KDL-40EX500. Proszę o rzeczową odpowiedź i możliwie jak najszybszą pomoc w rozwiązaniu problemu.
Trzeba poczekac jakis miesiac. Na promocje swiateczne
Jakoś ciężko mi w te 2 lata po nowym roku uwierzyć. W zeszłym roku Sony przedłużało promocję z 5 albo 6 razy do marca. W tym roku też najpierw 2 tygodnie potem znów 2 tygodnie w trakcie tych drugich nagle okazuje się że do końca roku Szkoda że w CS nie ma rat 0% bo bym chętnie zamiast 40 cali wziął wtedy 46. Promocje świąteczne zawsze kojarzą mi się z wyższymi cenami nie wiem czy też macie takie samo zdanie ?
zapote napisał(a):
zapote napisał(a):
Niestety pamiętam. Rok temu faktycznie ciężko było coś dostać i w końcu odpuściłem sobie zakup bo po nowym roku nie miałem możliwości zakupu. Szkoda że ceny KDL-40EX500 tylko spadają bo wolałbym kupić 46 cali. Może faktycznie jeszcze poczekam trochę.
Sniper napisał(a):
KDL-40EX500 tylko spadają bo wolałbym kupić 46 cali. Może faktycznie jeszcze poczekam trochę.
Sniper napisał(a):
Niestety pamiętam. Rok temu faktycznie ciężko było coś dostać i w końcu odpuściłem sobie zakup bo po nowym roku nie miałem możliwości zakupu. Szkoda że ceny KDL-40EX500 tylko spadają bo wolałbym kupić 46 cali. Może faktycznie jeszcze poczekam trochę.
Dobrą cenę na KDL-46EX500 ? Jaką i gdzie jeśli można widzieć ? Ewentualnie prosił bym na priv. Wiem o tym i dlatego podchodzę do tematu przekątnych z rozsądkiem. Nie operuję niestety nieograniczonym budżetem i najchętniej bym wydał do max 3000 zł ale to może być nierealne przy 46 calach i 100Hz. Dlatego jeszcze nieco poczekam. Uwielbiam duże ekrany i najchętniej nabył bym 60 cali albo jeszcze większy Niestety kasa ogranicza wszystko.
Sniper napisał(a):
Dobrą cenę na KDL-46EX500 ? Jaką i gdzie jeśli można widzieć ? Ewentualnie prosił bym na priv.