Podziel się wrażeniami!
Witam mam pytanie.... Od pewnego czasu jak gram na playstation 3 zaczął ciemnieć mi obraz wygląda to tak jakby włączał się jakiś system oszczędności energii ale ja nie mam nic takiego włączonego....Próbowałem już paru rzeczy między innymi zresetowałem całe ustawienia i w telewizorze i w konsoli i w sumie to nic nie dało kabel łączący kupiony był w salonie sony więc nie mam za bardzo pojęcia co może być przyczyną. Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić.....Z góry dziękuję......
Spróbuj wyłączyć "zaawansowane zwiększanie kontrastu" w zaawansowanych ustawieniach obrazu. Jeśli nie pomoże to do tego " automatyczne ograniczenie światła". Lepiej?
Nie wiem czy pomogło bo na razie nie ciemnieje tylko problem polega na tym ze są do wyboru trzy rodzaje obrazu kinowy standardowy i żywy i zmieniłem te funkcje na standardowym trybie bo jak zmieniłem tryb na żywy to nie mogłem wejść w te ustawienia ale i tak dziękuje za pomoc
Tryb żywy charakteryzuje się (jak nazwa wskazuje) intensywnością kolorów, "ostrymi" ustawieniami. Wtedy wyłączenie funkcji odpowiadających za tę "intensywność" może być zablokowana.