anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

sony bravia 40ex403

gonzoartur
Początkujący

sony bravia 40ex403

witam:)

posiadam telewizor o modelu 40ex403.na polskim rynku nie znalazłem takiego modelu.jeśli ktoś wie jaki jest odpowiednik polskiego modelu to z góry dziękuje.

pozdrawiam serdecznie

10 ODPOW. 10
Ravi-----
Początkujący

Ex403 zapewne posiada tuner satelitarny, odpowiednik w Polsce bez tej opcji to ex401 i ex402 modele identyczne możliwościami różnią się natomiast detalami jeśli chodzi o design.

profile.country.PL.title
Delu-----
Poszukiwacz

Chyba nie satelitarny tylko DVB-T2, wykorzystywane obecnie na wyspach.

Ravi-----
Początkujący

Podeśle tutaj link: http://www.jakitelewizor.pl/v5800_w5800 ... 52089978,1

"W V5800, W5800 i Z5800 znajdą się trzy tunery: DVB-T do odbioru stacji naziemnych, DVB-C do cyfrowej kablówki oraz DVB-S do obsługi telewizji satelitarnej."

5800 to seria która nie była dostępna w Polsce, tak samo z tego co się orientuje (mogę się zawsze mylić) jest z 503, 403 etc.

profile.country.PL.title
Delu-----
Poszukiwacz

Ravi napisał(a):

...jest z 503, 403 etc...

Tu chyba jest ta sama analogia co NX, HX i LX wersja 703, 803, 903 to DVB-T2, a 705 (a teraz 715) 805 i 905 to DVB-S.

gonzoartur
Początkujący

dzieki za odpowiedzi.tak myslalem ze 401i 402 to sa wlasnie te odpowiedniki.

gonzoartur
Początkujący

a co sadzicie o tym modelu?

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Jeden z tańszych modeli Bravia, posiada Bravia Engine 2, podświetlenie CCFL. Sygnał analogowy będzie wyglądał brzydko, sygnał cyfrowy SD dobrze. Atutem tego modelu jest dobra jakość czerni, matowy panel i cena.
A do czego chcesz wykorzystywać ten telewizor?

dokładne parametry techniczne masz tutaj:
http://www.sony.pl/comparison/kdl40ex40 ... 40ex401aep

gonzoartur
Początkujący

używam go do zwykłego oglądania tv, oraz filmów poprzez podłączenie komputera kablem hdmi.mam podłaczony cyfrowy polsat.jednym z problemów to odpowiednie ustawienie obrazu.ustawilem niby tak jak mi odpowiada, ale mogłoby być lepiej.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Czyli posiadasz już ten model?

Przykładowe ustawienia obrazu masz podane w tym wątku:
viewtopic.php?f=215&t=7586&p=160534#p160534