Podziel się wrażeniami!
Witam od ponad pazdziernika 2010roku zgłaszałęm błąd w DVB T błędne informacje na temat częstotliwości niezależnie czy mam K46 czy 49 tv pokazuje ze odbieram na 576mhz zarówno na support sony jaki i telefonicznie zapewniano mnie że ten problem zostanie naprawiony jednocześnie byłbym wdzięczny gdyby przy następnej aktualizacji udostępniono w zakładce informacje o systemie szczegółowe informacje o sygnale z DVB T np nazwa operatora muxu siła sygnału oraz identyfikator muxu na dzień dzisiejszy sygnał jest widoczny tylko po jakosci co jest bardzo nie wygodne nawet w najtańszym zewnętrznym odbiorniku DVB T takie parametry są widoczne .
Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojej prosby
Ładne podanie napisałeś, ale jesteś pewien, że pod dobrym adresem?
Który z użytkowników (forum i sprzętu tv Sony) miałby Twoją prośbę spełnić?
Powinieneś raczej napisać do Biura obsługi klienta, supportu, itp.
No niestety dzwonią pytają o zadowolenie z obsługi zgłaszam telefonicznie jak i mejlowo problemy i nic sie nie dzieje tutaj ktoś kompetentny może to w końcu zauważy niestety sony robi się coraz to gorszą marką niestety .
nMateusz napisał(a):
Witam od ponad pazdziernika 2010roku zgłaszałęm błąd w DVB T błędne informacje na temat częstotliwości niezależnie czy mam K46 czy 49 tv pokazuje ze odbieram na 576mhz
nMateusz napisał(a):
tutaj ktoś kompetentny może to w końcu zauważy