anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony kdl32-s5600 Błędy

profile.country.pl_PL.title
nMateusz
Początkujący

Sony kdl32-s5600 Błędy

Witam od ponad pazdziernika 2010roku zgłaszałęm błąd w DVB T błędne informacje na temat częstotliwości niezależnie czy mam K46 czy 49 tv pokazuje ze odbieram na 576mhz zarówno na support sony jaki i telefonicznie zapewniano mnie że ten problem zostanie naprawiony jednocześnie byłbym wdzięczny gdyby przy następnej aktualizacji udostępniono w zakładce informacje o systemie szczegółowe informacje o sygnale z DVB T np nazwa operatora muxu siła sygnału oraz identyfikator muxu na dzień dzisiejszy sygnał jest widoczny tylko po jakosci co jest bardzo nie wygodne nawet w najtańszym zewnętrznym odbiorniku DVB T takie parametry są widoczne .
Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojej prosby

4 ODPOW. 4
spolnemesis1paejw
Początkujący

Ładne podanie napisałeś, ale jesteś pewien, że pod dobrym adresem?
Który z użytkowników (forum i sprzętu tv Sony) miałby Twoją prośbę spełnić?

Powinieneś raczej napisać do Biura obsługi klienta, supportu, itp.

profile.country.pl_PL.title
nMateusz
Początkujący

No niestety dzwonią pytają o zadowolenie z obsługi zgłaszam telefonicznie jak i mejlowo problemy i nic sie nie dzieje tutaj ktoś kompetentny może to w końcu zauważy niestety sony robi się coraz to gorszą marką niestety .

krystianb
Początkujący

nMateusz napisał(a):

Witam od ponad pazdziernika 2010roku zgłaszałęm błąd w DVB T błędne informacje na temat częstotliwości niezależnie czy mam K46 czy 49 tv pokazuje ze odbieram na 576mhz

Sam się na to nabrałem. Rozumiem, że chodzi o info po przełączeniu kanału. To nie jest błąd. Tam nigdzie nie ma megaherców. Też tak myślałem, nawet maila wysłałem. 2 dni później zrobiło mi się głupio, jak odpalili testowo na jeden mecz polsat HD i zamiast 576.25 pojawiło się 1080.25 To jest rozdzielczość audycji.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

nMateusz napisał(a):

tutaj ktoś kompetentny może to w końcu zauważy

Tutaj - czyli na forum użytkowników najbardziej kompetentni są użytkownicy właśnie - tacy jak Ty.
I chyba od jednego z nich dostałeś powyżej odpowiedź na swoje pytanie...

------------------------------
fotoamator