Podziel się wrażeniami!
http://www.optyczne.pl/1853-nowo%C5%9B% ... odnia.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank
wszystko wygląda dość wiarygodnie zwłaszcza w kontekście poprzednich informacji o nowych aparatach sony. szkoda tylko, ze brak słowa o parametrach, ale przynajmniej zaprezentowany wyświetlacz prezentuje się atrakcyjnie.
"cza" pomacać i zobaczyć na żywo zatem...
Dotarłem przez tasiemca KKM i rozwalił mnie post Gnembona
http://klubkm.pl/forum/showpost.php?p=7 ... tcount=218
100% Racji i "Ament"
co Wasze profesjonalne oko widzi na godzinie 5??????
bo moje jeszcze laickie nic niestety...
to jest ten silniczek czy nie
mam nadzieję że jednak tak
Sony wypuszczając na rynek te trzy modele celowało kierowało je do ludzi przesiadających się z kompaktów
tak więc rozmieszczenie klawiszy jest wręcz identyczne jak w niektórych modelach kompaktów
bardzo wygodne kolorowe menu z podpowiedziami, prawie jak instrukcja , dotychczasowe wskazanie wartości jakie do tej pory widzieliśmy zostały pokazane w formie wykresów więc bardziej czytelne co dla amatorów jest wręcz niezbędne
ergonomia wszystkich trzech na pierwszy rzut oka wydaje się jakaś dziwna ale po bliższym przyjrzeniu i pomacaniu okazuje się że aparat można obsługiwać jedną ręką co przy LV jest wręcz genialne
aparaty małe poręczne i lekkie
wyświetlacze barrrrrdzo jasne, w 380 dodatkowy czujnik reagujący na światło i dopasowujący wyświetlanie w zależności od warunków oświetleniowych
dodatkowe aku bez problemu do zakupienia bo to ten sam typ co w kamerach
z dodatków to lupka powiększająca zamienna z osłoną wizjera przydatna dla osób z wadą wzroku lub do makro
i składana osłona wyświetlacza niezbędna przy LV lub oglądaniu fotek przy silnym świetle
Witam.
Jak dla mnie to wyświetlacz sony A230 wygląda trochę dziwnie.
Może na żywo będzie lepiej?
Ale jak na moje oko to wbudowana lampa jest osadzona wyżej niż w modelu A200!
Ale może się mylę?
oczywiście ze lampa jest wyżej, a nowe menu to taka wbudowana instrukcja i tak jak z papierową - po zapoznaniu się staje się zbędna.
Nie wiem czy mi się nie przywidziało ale chyba widziałem w tym najwyższym modelu czujnik obok wizjera...mają być rownież banki pamięci na SD. Pomacamy to w lipcu czy jeszcze w czerwcu?
Sony DT 50 mm f/1.8 SAM - zdjęcia przykładowe No, ale na FF...
A380, A330, A230 + Sony DT 18-55 mm f/3.5-5.6 - pierwsze zdjęcia
co do tych zdjec testowych to bardzo mi sie podoba odwzorowanie szczegolow i ogolnie rzecz biorac jestem na tak (nawet bardzo) tylko niech mi jakis znawca wyjasni czy to wina pogody (mowie o zdjeciach na ktorych widac ten wierzowiec) ze sa takie ciemne?
czy to wina pogody (mowie o zdjeciach na ktorych widac ten wierzowiec) ze sa takie ciemne?