Podziel się wrażeniami!
Jak wam sie pracuje z tym aparatem? Ja jestem zdecydowanie milo zaskoczony
Foters napisał(a):
. U was każda lustrzanka Sony jest bardzo dobra i tak ma być bo wy tak mówicie.
Miejsce które zaznaczyłeś na czerwono jest to ten obszar który Ci się najbardziej rysuję ok. Podam Ci taki głupi przykład jak kupujesz nowe auto z czasem np. na lakierze widać ślady użytkowania ( np. po szczotkach z myjni samochodowych) do kogo wtedy masz "pretensje" do producenta marki tego auta czy do myjni że szczotki maja za twarde...raczej do nikogo bo to normalne. Moderatorzy wyjaśnili Ci nawet obrazkowo, że te rysy schodzą jeśli w Twoim przypadku nie no cóż aparat nieużywany jest tylko "nieskazitelny" . Zastanawiam się czy jest sens sprzeczać się o taką naturalną amortyzację sprzętu lepiej zacząć robić zdjęcia .
Pozdrawiam i przepraszam za wtrącone słowo.
zastanawia mnie po co kupiłeś ten aparat
Foters napisał(a):
jak ktoś wydaje kasę na aparat to chce żeby ten sprzęt był dopasowany do jego potrzeb oraz do jego gustu.
Bo według was wkładając silnik od Ferrari do poloneza uważacie że macie już samochód sportowy. Każdy ma swoje wyobrażenie o samochodzie sportowym. A wy wmawiacie tu na forum że Punto jest idealnym samochodem i nie ma potrzeby zmieniać na Audi. Zeszliście z tematu.
przeczytałam tę dyskusję i wiecie do jakiego wniosku doszłam?
że biorę do ręki puszkę i idę gdzieś pofocić. więcej będzie pożytku dla mnie z tego, niż z takiej rozmowy.
colorful napisał(a):
że biorę do ręki puszkę i idę gdzieś pofocić. więcej będzie pożytku dla mnie z tego, niż z takiej rozmowy.
Foters napisał(a):
Punto jest idealnym samochodem i nie ma potrzeby zmieniać na Audi
a ja wole wczesniej wspomniany polonez z silnikiem od ferrari może "budę" bedzie miał kiepska ale audi wyprzedzi
Foters napisał(a):
Zeszliście z tematu.
To jest forum o samochodach to bardzo przepraszam a ja myślałem że o fotografii.