Podziel się wrażeniami!
Jak wam sie pracuje z tym aparatem? Ja jestem zdecydowanie milo zaskoczony
SZFENDAK napisał(a):
Mirek jesteś niepoprawny
podważasz słowa znawcy tematu
Deviant napisał(a):
Wreszcie ktoś zadowolony z systemu.
Ale się temat rozwinął i bardzo dobrze takie powinny być rozmowy o sprzęcie wszystkie atuty za i przeciw. Popieram niektórych wcześniejszych przedmówców np. petrus którzy wytykają wady Sony, ponieważ dzięki takim osobom firma może poprawić przynajmniej niektóre niedociągnięcia a co za tym idzie poprawić sprzedaż a oto chodzi. Niestety A900 nie robi najlepszego pierwszego wrażenia na tle konkurencji stojącej na półce obok nie przyciąga wzroku nie ma tego czegoś, wygląda tak sobie. Czytając wypowiedzi niektórych osób odnoszę wrażenie że to zwykli krzykacze mają jakiś model sony i uważają że pozjadali wszystkie rozumy. Jak mówi powiedzenie "krowa która dużo ryczy mało mleka daje", tak samo jest z tymi osobami 85% nigdy nie będzie stać na taki aparat bo jest drogi i nie ma się co oszukiwać. Jakby dysponowali taką kwotą to by wcześniej 10 razy się zastanowili zanim poszliby do sklepu po A900. Piszę to jako potencjalny przyszły nabywca pełno klatkowej lustrzanki i jak bym miał dzisiaj taką kasę na pewno bym A900 nie wziął ponieważ uważam że jest nie dopracowana.
Foters napisał(a):
ponieważ uważam że jest nie dopracowana.
Jak Sony zrobi bardzo dobry aparat nie musi być rewelacyjny to kupię a na razie mam przyzwoity A700
A700?? Bogowie, ta dopiero jest niedopracowana!
Krzysztof napisał(a):
A700?? Bogowie, ta dopiero jest niedopracowana!
Foters napisał(a):
Ale się temat rozwinął i bardzo dobrze takie powinny być rozmowy o sprzęcie wszystkie atuty za i przeciw. Popieram niektórych wcześniejszych przedmówców np. petrus którzy wytykają wady Sony, ponieważ dzięki takim osobom firma może poprawić przynajmniej niektóre niedociągnięcia a co za tym idzie poprawić sprzedaż a oto chodzi.
Foters napisał(a):
Jakby dysponowali taką kwotą to by wcześniej 10 razy się zastanowili zanim poszliby do sklepu po A900. Piszę to jako potencjalny przyszły nabywca pełno klatkowej lustrzanki i jak bym miał dzisiaj taką kasę na pewno bym A900 nie wziął ponieważ uważam że jest nie dopracowana.
To że ja kupiłem A700 a ty A900 wcale nie znaczy że to rewelacyjne sprzęty. A700 już została wycofana ze sprzedaży a i A900 nie sprzedaje się tak dobrze jak Sony zakładało.
Foters... daj spokoj krytykowaniu w jakiejkolwiek postaci Sony na tym forum, w tym takze musisz uznawac za profesjonalny sprzet to, co profesjonalne nie jest.
Jesli masz inne zdanie, to zostaniesz jedynie wysmiany i uznany za "sprzetowca", badz zwyczajnie przekrzyczany.
Ja czekam na nastepce A700. Wg plotek - jest na co czekac. Oby sie te plotki potwierdzily, a sprzet spelnil tym samym moje oczekiwania i potrzeby.