Podziel się wrażeniami!
Witam. Z niemałą obawą postanowiłem założyć swoją galerię. Mam nadzieję że nie odbije się to na mojej psychice :smileyredface: , a moje prace z biegiem czas będą lepsze a nie odwrotnie.
Zacznę od może nieciekawego tematu. Moje eksperymenty z dymkami.
Dymki fajne, próbowałem osiągnąć taki efekt ale się nie udało.
Z portretów 4, ciemniejsze b/w chyba by było lepsze.
Czego mi tu brakuje... przede wszystkim uśmiechu
a tak to całkiem niezłe, może nie rewelacyjne ale zatrzymały mnie tu na chwilę i zaowocowały wpisem
Dzięki za opinie. Nie ma usmiechu bo modelka nie ma dwóch "jedynek" To oczywiscie żart
Nie wiem tak jakos wyszło. Podrawiam
Witam
Ja si odwołam jeszcze do tych "dymkowych"
Tak jak Mateusz : choć moim zdaniem jedynka najlepsza
Najpierw mi tu kadzidełkami zajechało ale przyznać muszę, że wykorzystane zostały w zbożnym celu i efekty są bardzo ciekawe oraz podobające się
Natomiast portreciki to tak neutralnie przyjąłem ze wskazaniem jednak na plus.
Chciałbym zobaczyć Twój autoportret zaraz po tym jak się Twoja modelka dowie co tu o jej jedynkach naopowiadałeś
Doslav Ty się nie smiej bo 10 lipca biorę z nią slub :smileyredface: A tak poważne to są dosyć stare fotki. Na nowe jeszcze się nie zdobyłem. Dzięki za opinie
Ze spaceru
Dymki jak poprzednicy ,portreciki też na tak ,piesek fajny choć szkoda tego kawałka języka i kostki z lewej ,fajnie by było z tą soczystą zielenią po całości w drugim planie ale i tak git
7-uciety dół,pomysł oki ale chyba cos z ostroscia no chyba ze monitor w pracy mam do d***
8-dziecko mi sie podoba
9-fajna psina-szkoda ze ucho uciete i jezorek na dole ale podoba mi sie zdjatko
Dzięki wszystkim za odwiedziny i opinie. Pablo z psiną chyba trochę zbyt dużą ogniskową podjechałem, a kwiatuszek faktycznie chyba nieostry, tak że nie musisz monitora resuscytować Pozdrawiam