anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Cylin; różne

Cylin-----
Początkujący

Cylin; różne

Witam. Z niemałą obawą postanowiłem założyć swoją galerię. Mam nadzieję że nie odbije się to na mojej psychice :smileyredface: , a moje prace z biegiem czas będą lepsze a nie odwrotnie.
Zacznę od może nieciekawego tematu. Moje eksperymenty z dymkami.

104 ODPOW. 104
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Dymki fajne, próbowałem osiągnąć taki efekt ale się nie udało.
Z portretów 4, ciemniejsze b/w chyba by było lepsze.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Czego mi tu brakuje... przede wszystkim uśmiechu :rolling_eyes:
a tak to całkiem niezłe, może nie rewelacyjne ale zatrzymały mnie tu na chwilę i zaowocowały wpisem ;)

Cylin-----
Początkujący

Dzięki za opinie. Nie ma usmiechu bo modelka nie ma dwóch "jedynek" :c11 To oczywiscie żart :c20 Nie wiem tak jakos wyszło. Podrawiam

Bertone.
Poszukiwacz

Witam :c37
Ja si odwołam jeszcze do tych "dymkowych"
Tak jak Mateusz : choć moim zdaniem jedynka najlepsza :c44

:smileythumbsup:

Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

Najpierw mi tu kadzidełkami zajechało ale przyznać muszę, że wykorzystane zostały w zbożnym celu i efekty są bardzo ciekawe oraz podobające się :thumbsup:
Natomiast portreciki to tak neutralnie przyjąłem ze wskazaniem jednak na plus. :D

Chciałbym zobaczyć Twój autoportret zaraz po tym jak się Twoja modelka dowie co tu o jej jedynkach naopowiadałeś :slight_smile:

Cylin-----
Początkujący

Doslav Ty się nie smiej bo 10 lipca biorę z nią slub :smileyredface: A tak poważne to są dosyć stare fotki. Na nowe jeszcze się nie zdobyłem. Dzięki za opinie

wojtek0
Początkujący

Dymki jak poprzednicy :thumbsup: ,portreciki też na tak ,piesek fajny choć szkoda tego kawałka języka i kostki z lewej ,fajnie by było z tą soczystą zielenią po całości w drugim planie ale i tak git

pablo_duch
Początkujący

7-uciety dół,pomysł oki ale chyba cos z ostroscia :c25 no chyba ze monitor w pracy mam do d***
8-dziecko mi sie podoba
9-fajna psina-szkoda ze ucho uciete i jezorek na dole ale podoba mi sie zdjatko

Cylin-----
Początkujący

Dzięki wszystkim za odwiedziny i opinie. Pablo z psiną chyba trochę zbyt dużą ogniskową podjechałem, a kwiatuszek faktycznie chyba nieostry, tak że nie musisz monitora resuscytować :D Pozdrawiam