Podziel się wrażeniami!
Witam
Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy
pozdrawiam, Damian
żółta ściana, tonacja specjalnie zmieniona
Praga nocą
widok na nocną Pragę
Witam.
Piesek super fotka.
6 jak na moje oko to trochę leci w prawo
Może to złudzenie, no sam nie wiem.
A może zmęczenie moich oczu i nieprzespana noc
"6 jak na moje oko to trochę leci w prawo"
no leci, ale jakbyś nie napisał to bym nie zwrócił uwagi
IMO fota jest super z co najmniej jednego powodu. bo to Praga. ale generalnie też jest fajna, jak wszystkie dobre nocne zdjęcia, a to jest chyba dobre
Panowie, a może fota nie leci, tylko horyzont jest taki? bo prawdę mówiąc, foto było ze statywu robione i 'wykalibrowane' przez poziomice
a tak wg to dziękuję za opinie
Kolejna... od tak, panowie biegali sobie za piłką, to trochę popstrykałem swoim 55-200 Perspektywa celowa i świadoma!
8 mi sie bardzo podoba, chociaz widziala by mi sie jeszcze jedna para nog ;d i bez tych z tylu 😜
7 chyba w prawo leci
przy takim leceniu śmiem twierdzić, ze to zabieg celowy. dzięki temu zdjecie wygląda ciekawie - podoba mi się, ze kombinujesz i szukasz nowych pomysłów
colorful napisał(a):
przy takim leceniu śmiem twierdzić, ze to zabieg celowy. dzięki temu zdjecie wygląda ciekawie - podoba mi się, ze kombinujesz i szukasz nowych pomysłów
dejmien napisał(a):
Kolejna... od tak, panowie biegali sobie za piłką, to trochę popstrykałem swoim 55-200 Perspektywa celowa i świadoma!