anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
dejmien
Nowicjusz

żółta ściana, tonacja specjalnie zmieniona ;)

dejmien
Nowicjusz

Praga nocą ;)

dejmien
Nowicjusz

widok na nocną Pragę ;)

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Witam.
Piesek super fotka. ;)
6 jak na moje oko to trochę leci w prawo :flushed:
Może to złudzenie, no sam nie wiem. :|
A może zmęczenie moich oczu i nieprzespana noc :flushed:

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
docentstopczyk
Początkujący

"6 jak na moje oko to trochę leci w prawo"

no leci, ale jakbyś nie napisał to bym nie zwrócił uwagi :P

IMO fota jest super z co najmniej jednego powodu. bo to Praga. ale generalnie też jest fajna, jak wszystkie dobre nocne zdjęcia, a to jest chyba dobre :)

dejmien
Nowicjusz

Panowie, a może fota nie leci, tylko horyzont jest taki? :D bo prawdę mówiąc, foto było ze statywu robione i 'wykalibrowane' przez poziomice :)

a tak wg to dziękuję za opinie :)

dejmien
Nowicjusz

Kolejna... od tak, panowie biegali sobie za piłką, to trochę popstrykałem swoim 55-200 :) Perspektywa celowa i świadoma! :P

Melanie------
Początkujący

8 mi sie bardzo podoba, chociaz widziala by mi sie jeszcze jedna para nog ;d i bez tych z tylu 😜
7 chyba w prawo leci

colorful-----
Początkujący

przy takim leceniu śmiem twierdzić, ze to zabieg celowy. dzięki temu zdjecie wygląda ciekawie - podoba mi się, ze kombinujesz i szukasz nowych pomysłów :)

dejmien
Nowicjusz

colorful napisał(a):

przy takim leceniu śmiem twierdzić, ze to zabieg celowy. dzięki temu zdjecie wygląda ciekawie - podoba mi się, ze kombinujesz i szukasz nowych pomysłów :)

Śmiem twierdzić, że droga pani Colorful jako jedyna 'rozszyfrowala' to, co napisałem nad fotografią -

dejmien napisał(a):

Kolejna... od tak, panowie biegali sobie za piłką, to trochę popstrykałem swoim 55-200 Perspektywa celowa i świadoma!

BRAWO! :) i dziękuję za opinie :smileythumbsup: