anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dejmien - Panna A.

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

dejmien - Panna A.

Witam ;)

Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy :)

pozdrawiam, Damian :nauseated_face:

302 ODPOW. 302
dejmien
Nowicjusz

koniec zdjęć z Kubusiem... czas na dzisiejsze efekty plenerowe z Sylwią! :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

:o A czemu ona taka smutna?

Starosta.
Początkujący

58 - mi podchodzi tylko poza, reszta no niestety, ale nie...
Do tego modelka coś nie uśmiechnięta, a szkoda... :rolling_eyes:
59 - zdyskwalifikowała automatycznie w moich oczach ta obórka http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif Modelka wygląda na tym zdjęciu sztucznie...

Pozdrawia Starosta :grin:
dejmien
Nowicjusz

Lajam, bo: cyt. modelki: 'nie chcę mieć uśiechniętych zdjęć' ale itak dorzucę później takie, które udało m isię, żeby się uśmiechnęła ;)

Starosta, co to 59... to nie obróbka powoduje Twoją 'sztuczność' zdjęcia, bo obróbka na tym zdjęciu jest znikoma, modelka została doświetlona z boku zewnętrzna lampą :]

alcazarc
Początkujący

Starosta napisał(a):

obórka

no cos tam jest pojechane , ale ja tam obórki nie widze :smileyhappy:

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

rzeczywiście nie za szczęśliwa ta dziołcha.
na 57 jej wyraz twarzy mówi - "z czym do ludzi"
na 59 - "jeszcze tu jesteś? / panie daj już pan spokój" idt.

sorry ale takie odniosłem wrażenie.
58 już lepsze

dejmien
Nowicjusz

Widzę, że użytkownik mat_czok lepiej wie co myśli nawet sama modelka ;) cóż, chyba będę ją musiał na forum sprowadzić, żeby sama wam opisała cel tych zdjęć :]

szczęśliwa? raczej nie miała być na tych zdjęciach. Ale skoro ktoś lubi oglądać tylko uśmiechy i słoneczne dni, to przykro mi bardzo, ale pomylił galerie ;)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

mówie tylko o swoich odczuciach. łatwiej byłoby interpretować zdjęcia gdyby miały jakiś tytuł, albo opis. tak to możemy zgadywać.

dejmien
Nowicjusz

mówie tylko o swoich odczuciach. łatwiej byłoby interpretować zdjęcia gdyby miały jakiś tytuł, albo opis. tak to możemy zgadywać.

Proponowałbym po prostu opiniować foto, a nie interpretować co na nich jest/co by mogło znaczyć/co autor miał na myśli. Na pierwszy plan bym raczej wyciągnął aspekty techniczne zdjęcia - poprawne, czy też nie - jeśli nie, to dlaczego; co źle; co mogłoby być lepsze; czego unikać; pochwały etc. I to też tylko moje zdanie.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

pozostawię to bez komentarza...
no prawie, na 57 wychodzą jej krzaki z głowy