Podziel się wrażeniami!
Witam
Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy
pozdrawiam, Damian
koniec zdjęć z Kubusiem... czas na dzisiejsze efekty plenerowe z Sylwią!
A czemu ona taka smutna?
58 - mi podchodzi tylko poza, reszta no niestety, ale nie...
Do tego modelka coś nie uśmiechnięta, a szkoda...
59 - zdyskwalifikowała automatycznie w moich oczach ta obórka http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif Modelka wygląda na tym zdjęciu sztucznie...
Lajam, bo: cyt. modelki: 'nie chcę mieć uśiechniętych zdjęć' ale itak dorzucę później takie, które udało m isię, żeby się uśmiechnęła
Starosta, co to 59... to nie obróbka powoduje Twoją 'sztuczność' zdjęcia, bo obróbka na tym zdjęciu jest znikoma, modelka została doświetlona z boku zewnętrzna lampą :]
Starosta napisał(a):
obórka
rzeczywiście nie za szczęśliwa ta dziołcha.
na 57 jej wyraz twarzy mówi - "z czym do ludzi"
na 59 - "jeszcze tu jesteś? / panie daj już pan spokój" idt.
sorry ale takie odniosłem wrażenie.
58 już lepsze
Widzę, że użytkownik mat_czok lepiej wie co myśli nawet sama modelka cóż, chyba będę ją musiał na forum sprowadzić, żeby sama wam opisała cel tych zdjęć :]
szczęśliwa? raczej nie miała być na tych zdjęciach. Ale skoro ktoś lubi oglądać tylko uśmiechy i słoneczne dni, to przykro mi bardzo, ale pomylił galerie
mówie tylko o swoich odczuciach. łatwiej byłoby interpretować zdjęcia gdyby miały jakiś tytuł, albo opis. tak to możemy zgadywać.
mówie tylko o swoich odczuciach. łatwiej byłoby interpretować zdjęcia gdyby miały jakiś tytuł, albo opis. tak to możemy zgadywać.
pozostawię to bez komentarza...
no prawie, na 57 wychodzą jej krzaki z głowy