Podziel się wrażeniami!
Witam
Fotografią bawię się dopiero od grudnia, coś jednak mnie skłoniło do zamieszczenia zdjęć... liczę na wasze opinie, pomoc oraz porady. Z uśmiechem na twarzy przyjmnę każdą poganę... bo zmotywuje mnie to do pracy
pozdrawiam, Damian
Jak mam wybierać z trzech ostatnich to wybieram Sylwię 71
najważniejsze jest to żeby manipulować WB świadomie.
Weronika, kilka ujęć
PS. Do zmniejszenia użyłem Adobe Photoshop CS4, skorzystałem z opcji 'zapisz dla internetu i urządzeń' i pomimo zaznaczenia, że wszystkie metadane mają być osadzone w pliku - forum nie wyświetla exif'a, natomiast w Windowsie jest on normalnie widoczny... czy ktoś ma podobny 'problem'?
Ładnie Weronika się prezentuje
Moim faworytem jest 74
W 76 przeszkadza mi to coś wiszące. Może inne ułożenie
I trochę różowiutka ta skóra na tych zdjęciach
dzięki Starosta przekażę
a co do tinty... już ją ściągałem.. ale wchodziłem w zieleń i staram się dobrze wybrać między czerwienią i zielenią w każdym razie - jak dla mnie - dopasowałem świadomie
a możesz powiedzieć dlaczego przekraczasz 800px? tych 20 dodatkowych jest aż tak znaczących? może i się czepiam. ale zasady to zasady
A tylko tyle masz do powiedzenia o zdjęciach? jeżeli nie jest to aż tak znaczące to po co o tym wspominasz? 20 pikseli to czarna ramka, po 10 na jedną stronę, więc jeśli masz wyświetlacz 800 x 600 to zdjęcia i tak zobaczysz w całości.
dejmien napisał(a):
A tylko tyle masz do powiedzenia o zdjęciach?
Jak SZANOWNY moderator rzekł, tak też uczynię.
dejmien napisał(a):
jeżeli nie jest to aż tak znaczące to po co o tym wspominasz? 20 pikseli to czarna ramka, po 10 na jedną stronę, więc jeśli masz wyświetlacz 800 x 600 to zdjęcia i tak zobaczysz w całości.