anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

docent stopczyk - kot zduplikowany

docentstopczyk
Początkujący

docent stopczyk - kot zduplikowany

tak na początek :)

863 ODPOW. 863
docentstopczyk
Początkujący

... zawody balonowe w Krośnie

docentstopczyk
Początkujący

... jakoś nie jestem zwolennikiem gibania się z aparatem centymetr przed muchą albo kwiatkiem, ale wyciągnąłem pierścienie jeszcze od Zenita i się pogibałem :P

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

88 - jest śliczne :thumbsup:
Bardzo się podoba , ogromne brawa :c4 :c4 :c4

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
docentstopczyk
Początkujący

dzięki ... na bezdechu robione ... ja nie wiem jak rożni maestro manualem te muchy robią przecież to nie idzie ostrości złapać zanim owad ucieknie albo zostanie rozgnieciony obiektywem :P

oldguest
Początkujący

Ja ustawiam ostrość przybliżając się lub oddalając całym aparatem. Chodź nie jestem maestro - więc chyba to nieistotne.

89 - Ciekawe :thumbsup:

maro_ka
Początkujący

Jak widać i tobie udało się zrobić bardzo ciekawe zdjęcia.
88 i 89 :c4 nie za "kwiatki" tylko za to że przekonałeś się że te "banalne tematy focone przez wszystkich" wcale do najprostszych nie należą i też trzeba się nieźle nagimnastykować żeby zdjęcie wyszło ostre i ładne :)

Oczywiście 88 i 89 są ładne i ciekawe.

Mój post nie miał na celu totalnej krytyki twoich prac. Uważam jednak że odnosząc się do osób fotografujących inne tematu niż ty należy uznać że owe osoby fotografują to co im się podoba a że wiele osób robi to samo hmm no cóż - "miliony much nie mogą się mylić"

docentstopczyk
Początkujący

mphisto napisał(a):

Ja ustawiam ostrość przybliżając się lub oddalając całym aparatem.

no ja robię tak samo :)

Jak widać i tobie udało się zrobić bardzo ciekawe zdjęcia.
88 i 89 :c4 nie za "kwiatki" tylko za to że przekonałeś się że te "banalne tematy focone przez wszystkich" wcale do najprostszych nie należą i też trzeba się nieźle nagimnastykować żeby zdjęcie wyszło ostre i ładne :)

Oczywiście 88 i 89 są ładne i ciekawe.

Mój post nie miał na celu totalnej krytyki twoich prac. Uważam jednak że odnosząc się do osób fotografujących inne tematu niż ty należy uznać że owe osoby fotografują to co im się podoba a że wiele osób robi to samo hmm no cóż - "miliony much nie mogą się mylić"

ależ oczywiście ... jest tylko różnica. łatwo sfocić kwiatka na autofokusie, a już trudniej jak na manualu (te foty były robione heliosem) sie trzeba nagibać w przód i w tył kląc na wiatr żeby złapać ostrość :) ... i nie chcę heroizować swojej pracy nad tymi kropelkami ... ot taka odskocznia kiedy od 3 dni leje

szczerze mówiąc to ja dalej uważam że to nudne na dłuższą metę.

pzdr

docentstopczyk
Początkujący

+ Helios

Bertone.
Poszukiwacz

Extra :thumbsup:

... i nie centralnie :slight_smile:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
docentstopczyk
Początkujący

wziąłem sobie do serca :)