anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Enzo - Plenerowe + GT Polonia 2012.

profile.country.PL.title
.Enzo.
Poszukiwacz

Enzo - Plenerowe + GT Polonia 2012.

Witam.
Zamieszczam swoje zdjęcia :) Większa część była wykonywana jeszcze :c56 300, przez ostatni rok. Jestem początkujący w fotografii, więc proszę o szczere komentarze, uwagi, porady, etc.

Proszę nie sugerować się nazwą pliku lecz komentarzem do niego.

144 ODPOW. 144
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

z ostatnich podoba mi sie roza na wodzie :thumbsup:
a przy 106 widze :c25 ze masz jak umnie "Gluty" na matrycy
pozdro

profile.country.PL.title
.Enzo.
Poszukiwacz

Po dłuższej przerwie kolejne zdjęcia. Wszystkim bardzo dziękuję za cenne dla mnie uwagi oraz komentarze.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Szkoda że ostrość nietrafiona :(

cataris
Początkujący

Szkoda, że 110 nieostre... :( Ale pamiętam jakie tam były warunki, więc rozumiem :P. Sama mam całą gamę nieostrych zdjęć z tego :P.

Na pierwszym - fajna kompozycja.

profile.country.de_DE.title
Bambi-----
Początkujący

Tomku, w moich podpowiedziach zabrakło podpowiedzi o manualnym ustawieniu ostrości...
Ostrość w takim przypadku możemy ustawić "na oko" za pomocą podziałki na obiektywie. Przy odpowiedniej wartości przysłony uzyskujemy głębię ostrości pozwalającą na uzyskanie dobrego zdjęcia.

Paweł
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Ostrość to spokojnie można było na AF ustawić bo aparat wyrabiał bez najmniejszych problemów :P

profile.country.PL.title
.Enzo.
Poszukiwacz

Z ostrością był problem bo zacząłem ostrzyć ręcznie a potem zgasili ten duży reflektor, który walił wprost do obiektywu więc gdy go wyłączyli źle ustawiłem ostrość ;( Jednakże dziękuję za komentarze i rady. Na przyszłość pobawię się ustawieniami dłużej.

profile.country.PL.title
.Enzo.
Poszukiwacz

Było już trochę za późno, bo "halo" zaczęło znikać ale po drobnej edycji światełka udało się kawałek uchwycić.

przemopzm
Początkujący

Tak sobie patrzę na te Ferrari i zastanawiam sobie czy nie zabranial publikacji zdjęć z moimi samochodami :c34 A powaznie to ładne auta :)