Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam swoje zdjęcia Większa część była wykonywana jeszcze 300, przez ostatni rok. Jestem początkujący w fotografii, więc proszę o szczere komentarze, uwagi, porady, etc.
Proszę nie sugerować się nazwą pliku lecz komentarzem do niego.
z ostatnich podoba mi sie roza na wodzie
a przy 106 widze ze masz jak umnie "Gluty" na matrycy
pozdro
Po dłuższej przerwie kolejne zdjęcia. Wszystkim bardzo dziękuję za cenne dla mnie uwagi oraz komentarze.
Szkoda że ostrość nietrafiona
Szkoda, że 110 nieostre... Ale pamiętam jakie tam były warunki, więc rozumiem . Sama mam całą gamę nieostrych zdjęć z tego .
Na pierwszym - fajna kompozycja.
Tomku, w moich podpowiedziach zabrakło podpowiedzi o manualnym ustawieniu ostrości...
Ostrość w takim przypadku możemy ustawić "na oko" za pomocą podziałki na obiektywie. Przy odpowiedniej wartości przysłony uzyskujemy głębię ostrości pozwalającą na uzyskanie dobrego zdjęcia.
Ostrość to spokojnie można było na AF ustawić bo aparat wyrabiał bez najmniejszych problemów
Z ostrością był problem bo zacząłem ostrzyć ręcznie a potem zgasili ten duży reflektor, który walił wprost do obiektywu więc gdy go wyłączyli źle ustawiłem ostrość ;( Jednakże dziękuję za komentarze i rady. Na przyszłość pobawię się ustawieniami dłużej.
Wrzucam foty z zeszłego roku
Było już trochę za późno, bo "halo" zaczęło znikać ale po drobnej edycji światełka udało się kawałek uchwycić.
Tak sobie patrzę na te Ferrari i zastanawiam sobie czy nie zabranial publikacji zdjęć z moimi samochodami A powaznie to ładne auta