Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam swoje zdjęcia Większa część była wykonywana jeszcze 300, przez ostatni rok. Jestem początkujący w fotografii, więc proszę o szczere komentarze, uwagi, porady, etc.
Proszę nie sugerować się nazwą pliku lecz komentarzem do niego.
Witajcie po przerwie
Wczoraj udało mi się kupić fiszaja (Samyang 8mm f/3.5) - udało mi się też wcześniej kupić DT 50mm f/1.8 SAM (zdjęcia z niego potem). Po zakupie udałem się do najładniejszej galerii handlowej w Poznaniu (Stary Browar) i popróbowałem obiektyw. Proszę o opinię i uwagi
Przy okazji życzę rodzinnie spędzonych świąt i szczęścia w Nowym Roku
Wszystkie bardzo fajne z wyroznieniem dla 186... . Robi robote ten Twoj nowy nabytek... pozdraiwm
Mi się podobają bardzo fotki 185 i 186.
185 bardzo fajne .
Mi najbardziej klatka przy SC się podoba
Witam po przerwie.
Dawno nie ustrzeliłem niczego ciekawego poza tym jednym zdjęciem, którym chcę się dzisiaj z Wami podzielić i poddać go Waszej krytyce Kadr nie jest idealny bo fociłem przez okno (jakiś miesiąc temu) i musiałem się spieszyć z uwagi na to, że słońce szybko się chowa przy wschodach i zachodach, które mam okazje podziwiać
Tak zauważyłem, że jeszcze chyba nie wrzucałem na forum mojego futrzaka. A więc oto i on... w sumie ona.
Ja wrócę do zdjęć z Browaru.
Nie myślałem , że Browar jest tak fotogeniczny
Dzięki za pomysł
Pozdrawiam
Śliczny futrzak
Co do zdjęcia. Przeszkadza mi ta rozmyta plama na pierwszym planie.
Co do ostrości, jeśli kociasta spała, skupiłabym się na tym, aby nochal był ostry, a reszta rozmydlona-(taki tam mój punkt widzenia)
Dziękuję wszystkim za wizytę i komentarze. Przy okazji życzę udanych Świąt Wielkanocnych
Bertone napisał(a):
Nie myślałem , że Browar jest tak fotogeniczny