Podziel się wrażeniami!
No wiec wróciłem z elektrowni. Miała być Mika Urbaniak ale niestety się była rozchorowała.
A że wnętrza starej elektrowni są naprawdę fajne zrobiłem kilka zdjątek. Do tego na małej scenie zagrał i zaśpiewał zespół Me, myself and I więc też im się dostało po oczkach
Z góry przepraszam za te gwiazdki ale chciałem wypróbować filtr. Zapraszam do oglądania.
Arturro10 napisał(a):
nie przemawiają do mnie wogóle te koncertowe.
Droga wodna Rotterdam - Iffesheim. Miasteczko Kaub. Trafiliśmy na pokaz sztucznych ogni. I jako że to moje pierwsze fajerwerki, dzielę się fotkami.
Były samoloty, teraz czas na "pływadełka". Polecam i pozdrawiam.
sztuczne ognie nawet fajnie uchwycone ale wydają się ciut nieostrawe, miałeś MF ustawione na nieskończoność?
kolejne pstryki jak dla mnie centralnie i bardzo dużo się tam dzieje
Bubu_ dziękuję za krytyczne uwagi. AF był na nieskończoność. A łódka z której strzelali była przed nami jakieś 150-250 metrów. A co do innych to jeszcze nie wiem jak focić stateczki. I co masz na myśli mówiąc że za dużo tam się dzieje?
Pierwszy HDR. No tak pewnie nie jest nawet w 50% taki jak ma być ale się staram
Mnie się nawet podoba. Szkoda tylko, że dźwig wyszedł taki "rozjechany". Ale to dlatego, że z kilku zdjęć składałeś a on był w ruchu.
Jako że HDR chyba nikomu, oprócz witsu nie przypadł do gustu, dorzucam kilka architektonicznych ujęć Rotterdamu.
Wszystkie fotki są praktycznie bez ingerencji graficznej z powodu braku Photoshopa w pracy
Są sauté czyli na golasa tak jak je Alfa stworzyła. Wstyd się przyznać ale przez miesiąc muszę robić fotki w jotpegach bo nawet nie wziąłem programu do wywoływania RAWÓW :smileyredface:
zdjęcia ogólnie fajne
ale te budynkowe zdają się przewracać