anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

freelancer1 - ślubne próby :) + zameczek

freelancer1
Początkujący

freelancer1 - ślubne próby :) + zameczek

No wiec wróciłem z elektrowni. Miała być Mika Urbaniak ale niestety się była rozchorowała.
A że wnętrza starej elektrowni są naprawdę fajne zrobiłem kilka zdjątek. Do tego na małej scenie zagrał i zaśpiewał zespół Me, myself and I więc też im się dostało po oczkach ;)
Z góry przepraszam za te gwiazdki ale chciałem wypróbować filtr. Zapraszam do oglądania.

41 ODPOW. 41
freelancer1
Początkujący

Arturro10 napisał(a):

nie przemawiają do mnie wogóle te koncertowe.

Te "koncertowe" to był pierwszy dzień posiadania alfy, więc to nawet próby chyba nie były :smileyredface:

freelancer1
Początkujący

Droga wodna Rotterdam - Iffesheim. Miasteczko Kaub. Trafiliśmy na pokaz sztucznych ogni. I jako że to moje pierwsze fajerwerki, dzielę się fotkami.

freelancer1
Początkujący

Były samoloty, teraz czas na "pływadełka". Polecam i pozdrawiam.

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

sztuczne ognie nawet fajnie uchwycone ale wydają się ciut nieostrawe, miałeś MF ustawione na nieskończoność?
kolejne pstryki jak dla mnie centralnie i bardzo dużo się tam dzieje

freelancer1
Początkujący

Bubu_ dziękuję za krytyczne uwagi. AF był na nieskończoność. A łódka z której strzelali była przed nami jakieś 150-250 metrów. A co do innych to jeszcze nie wiem jak focić stateczki. I co masz na myśli mówiąc że za dużo tam się dzieje?

freelancer1
Początkujący

Pierwszy HDR. No tak pewnie nie jest nawet w 50% taki jak ma być ale się staram :)

witsu------
Początkujący

Mnie się nawet podoba. Szkoda tylko, że dźwig wyszedł taki "rozjechany". Ale to dlatego, że z kilku zdjęć składałeś a on był w ruchu.

freelancer1
Początkujący

Jako że HDR chyba nikomu, oprócz witsu nie przypadł do gustu, dorzucam kilka architektonicznych ujęć Rotterdamu.

freelancer1
Początkujący

Wszystkie fotki są praktycznie bez ingerencji graficznej z powodu braku Photoshopa w pracy :(
Są sauté czyli na golasa tak jak je Alfa stworzyła. Wstyd się przyznać ale przez miesiąc muszę robić fotki w jotpegach bo nawet nie wziąłem programu do wywoływania RAWÓW :smileyredface:

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

zdjęcia ogólnie fajne
ale te budynkowe zdają się przewracać