Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Proszę o opinie i z góry dziękuję i pozdrawiam.
Jeśli chodzi o portreciki , najbardziej 29 podoba się
Bardzo fajna galeria
1,8,9,10,12,15,22,24,27,28 na dłużej przykuły moją uwagę.
27 ktoś już pisał a ja powtórzę, że wyciąłbym dół.
9 i 12 wielkie brawa za te dwa kadry.
Dzięki bertone1982 i sadam za odwiedziny i ocenę.
To może jeszcze raz Amelka.
Byłoby fajnie gdyby nie tło:( Kiepski jestem jeżeli chodzi o portrety, ale chyba częściej jako lepszy sprawdza się kadr pionowy.
31. Fajne portrecik, ale jak już sadam zauważył, tło nie najlepsze i zdałoby się twarz trochę rozjaśnić - niedużo. A kadr mi sie podoba.
Faktycznie niczego sobie
W kwestii pion/poziom to wydaje mi się, że przy takim cięciu poziomy kadr został niejako wymuszony przez okulary... W pionie taki poziomy, dość wyrazisty element trochę by się gryzł z całością. Ale ja to tak tylko amatorsko
No cóż bardzo milo sie ogląda Twoje zdjęcia tylko szkoda ze tak krótkie czasy przy samochodzikach wyglądają jakby stały w miejscu ale mimo to miło się oglada będę tu zaglądał częściej bo naprawde warto
Dzięki sadam Tadeusz, doslav i jareklubicz za odwiedziny i cenne uwagi.
Co do tła to na pewno masz sadam całkowitą rację a kadr pionowy na pewno lepszy do portretu, ale miałem drugą wersję w pionie i jakoś ta mi bardziej przypadła do gustu, ale to wiadomo rzecz bardzo względna.
Dziękuję i zapraszam ponownie
mam pytanie - co to za szkło *bo ze stopki mało wynika) i czy doświetlasz lampą?
foty rewela. git powiększenie ... ja ze swoim heliosem chyba zgniótłbym owada soczewką
pzdr
Dzięki docent storczyk a szkiełko jak w stopce sony 2.8 macro bardzo fajne szkło polecam.