anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gegra71 - koty

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Gegra71 - koty

Witam wszystkich :)
Proszę o opinie i z góry dziękuję i pozdrawiam.

380 ODPOW. 380
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Jeśli chodzi o portreciki , najbardziej 29 podoba się :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Bardzo fajna galeria :thumbsup:
1,8,9,10,12,15,22,24,27,28 na dłużej przykuły moją uwagę.
27 ktoś już pisał a ja powtórzę, że wyciąłbym dół.
9 i 12 wielkie :c4 brawa za te dwa kadry.

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Dzięki bertone1982 i sadam za odwiedziny i ocenę.
To może jeszcze raz Amelka.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Byłoby fajnie gdyby nie tło:( Kiepski jestem jeżeli chodzi o portrety, ale chyba częściej jako lepszy sprawdza się kadr pionowy.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

31. Fajne portrecik, ale jak już sadam zauważył, tło nie najlepsze i zdałoby się twarz trochę rozjaśnić - niedużo. A kadr mi sie podoba.

------------------------------
fotoamator
doslav.
Poszukiwacz

Faktycznie niczego sobie :thumbsup:
W kwestii pion/poziom to wydaje mi się, że przy takim cięciu poziomy kadr został niejako wymuszony przez okulary... W pionie taki poziomy, dość wyrazisty element trochę by się gryzł z całością. Ale ja to tak tylko amatorsko ;)

jareklubicz.
Poszukiwacz

No cóż bardzo milo sie ogląda Twoje zdjęcia :thumbsup: tylko szkoda ze tak krótkie czasy przy samochodzikach wyglądają jakby stały w miejscu ale mimo to miło się oglada będę tu zaglądał częściej bo naprawde warto :D

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Dzięki sadam Tadeusz, doslav i jareklubicz za odwiedziny i cenne uwagi.
Co do tła to na pewno masz sadam całkowitą rację a kadr pionowy na pewno lepszy do portretu, ale miałem drugą wersję w pionie i jakoś ta mi bardziej przypadła do gustu, ale to wiadomo rzecz bardzo względna. ;)
Dziękuję i zapraszam ponownie

docentstopczyk
Początkujący

mam pytanie - co to za szkło *bo ze stopki mało wynika) i czy doświetlasz lampą?

foty rewela. git powiększenie ... ja ze swoim heliosem chyba zgniótłbym owada soczewką :P

pzdr

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Dzięki docent storczyk a szkiełko jak w stopce sony 2.8 macro bardzo fajne szkło polecam. :D