Podziel się wrażeniami!
No tak. Zenit jakoś lepiej mi leżał. Albo mniej wiedziałem.
Na razie wszystko z jpg-ów. RAWy wejdą do obróbki jak lepiej poznam aparat.
Patrzę na nazwy plików i wychodzi co dziesiąte zdjęcie... Będzie co setne kiedyś pewnie.
Mnie tam generalnie poucinane łapki zazwyczaj nie rażą, ale na dwóch ostatnich to one mają mieć przekaz, więc wypadałoby by były w całości. Poza tym chyba lepiej by wyglądało z ostrością na buźce. A Julianka przesłodka
Dziękuję za bytność u mnie. A teraz takie małe co nieco jako komentarz do czegokolwiek.
54-chyba nie ostry
55 i 56 podobaja mi sie
54 - chyba za duży crop
za to chmury-góry bardzo się podobają
Dzięki za komentarze. Co do pająka macie rację. To makro z "kita". Dzisiaj już nie mieszkałem w chmurach. Zwykłe góry...
ogromna szkoda że nie wyeksploatowałeś tego co fajne - zamiast skupić się na spektaklu fotografowałeś budowę karpaczowego molocha... to co najciekawsze zajmuje cienki pasek u góry pokazany w mdłych kolorach, w przeciwieństwie do rozbebeszonej konstrukcji budowlanej rozpartej na 3/4 fotki w jaskrawych, odciągających oko barwach. lipa.
ogromna szkoda że nie wyeksploatowałeś tego co fajne - zamiast skupić się na spektaklu fotografowałeś budowę karpaczowego molocha... to co najciekawsze zajmuje cienki pasek u góry pokazany w mdłych kolorach, w przeciwieństwie do rozbebeszonej konstrukcji budowlanej rozpartej na 3/4 fotki w jaskrawych, odciągających oko barwach. lipa.
tym bardziej szkoda.
No to cosik jesiennego...
Ładne dziecko (które nie jest?), piękna sceneria i... schrzanione fotki