anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

hovany - Nieartystycznie

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

hovany - Nieartystycznie

No tak. Zenit jakoś lepiej mi leżał. Albo mniej wiedziałem.

Na razie wszystko z jpg-ów. RAWy wejdą do obróbki jak lepiej poznam aparat.

Patrzę na nazwy plików i wychodzi co dziesiąte zdjęcie... Będzie co setne kiedyś pewnie.

BZ
142 ODPOW. 142
art1-----
Początkujący

Mnie tam generalnie poucinane łapki zazwyczaj nie rażą, ale na dwóch ostatnich to one mają mieć przekaz, więc wypadałoby by były w całości. Poza tym chyba lepiej by wyglądało z ostrością na buźce. A Julianka przesłodka :c20

jak wyżej :)

hovany
Poszukiwacz

Dziękuję za bytność u mnie. A teraz takie małe co nieco jako komentarz do czegokolwiek.

BZ
pablo_duch
Początkujący

54-chyba nie ostry :c25 :c18
55 i 56 podobaja mi sie :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

54 - chyba za duży crop :rolling_eyes:
za to chmury-góry bardzo się podobają :c4

hovany
Poszukiwacz

Dzięki za komentarze. Co do pająka macie rację. To makro z "kita". Dzisiaj już nie mieszkałem w chmurach. Zwykłe góry...

BZ
marcinwuu
Nowicjusz

ogromna szkoda że nie wyeksploatowałeś tego co fajne - zamiast skupić się na spektaklu fotografowałeś budowę karpaczowego molocha... to co najciekawsze zajmuje cienki pasek u góry pokazany w mdłych kolorach, w przeciwieństwie do rozbebeszonej konstrukcji budowlanej rozpartej na 3/4 fotki w jaskrawych, odciągających oko barwach. lipa.

hovany
Poszukiwacz

ogromna szkoda że nie wyeksploatowałeś tego co fajne - zamiast skupić się na spektaklu fotografowałeś budowę karpaczowego molocha... to co najciekawsze zajmuje cienki pasek u góry pokazany w mdłych kolorach, w przeciwieństwie do rozbebeszonej konstrukcji budowlanej rozpartej na 3/4 fotki w jaskrawych, odciągających oko barwach. lipa.

Ależ właśnie o tę lipę mi chodziło. Hotel jet molochem na prawie tysiąc pokoi. Mam go dzisiaj w nogach. Choć poruszam się tylko po jednej trzeciej budynku.

Osobiście, gdybym miał wpływ na takie decyzje, niepozwoliłbym na budowę tak wielkiego budynku, tak wysoko w tej miejscowości. Nie wyobrażam sobie co będzie jak wszyscy będą zjeżdzać się przed świętami, czy długimi weekendami.

Jako pracownik po prostu wjeżdżam tam na górę i podziwiam rozmach. Ile miejsca zajmują pokoje, a ile korytarze, które biegną przez budynek. Osobne dla gości, kuchni i pokojówek. Często równoległe do siebie.

I, w końcu, mam nadzieję, że to, choć w jednym procencie, udało mi się pokazać

BZ
marcinwuu
Nowicjusz

tym bardziej szkoda.

hovany
Poszukiwacz
spolnemesis1paejw
Początkujący

Ładne dziecko (które nie jest?), piękna sceneria i... schrzanione fotki :c9