anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jane - Terra Natura, Benidorm

Jane-----
Początkujący

Jane - Terra Natura, Benidorm

Cześć ,
urzeczywistniam mój długo odkładany zamiar i zakładam w końcu swoją galerię. Jak wszyscy pragnę nie tyle podzielić się swoimi fotkami, co uzyskać Wasze cenne opinie i rady.

Ponieważ jestem mamą trzech uroczych istot, tematyka moich zdjęć to głównie ich portrety. Chętnie fotografuję także "zawartość" mojego ogrodu, który jest ogromny, zmienny i fascynujący. Moje niespełnione fotograficznie marzenie to "streety", na które nie mam ani czasu ani możliwości (ruchliwy prawie dwulatek...), ale może kiedyś mi się uda (przedszkole za rok ;)

Aparat, ktory posiadam to Alpha 200 z kitem, tele 55-200 i stalka 1,8.

56 ODPOW. 56
Jane-----
Początkujący

Moja córcia skończyła dwa latka. Postanowiłam z tej okazji odswieżyc galerię. Z okazji urodzin zrobiłam jej małą sesję zdjeciową.

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Sądząc po "śladach walki" impreza urodzinowa była udana? :c20 Choć z drugiej strony mój potomek (niewiele młodszy) też podobnie wygląda. Permanentnie... :slight_smile:
Bardzo fajne, ciepłe zdjęcia! :thumbsup: Takie... z uczuciem... Podoba się! :thumbsup: :D

Jane-----
Początkujący

Dzięki, doslav, za odwiedziny i komentarz :) Cieszę się, że w ogóle ktoś do mojej galerii zagląda ;)

Teraz dla odmiany wklejam parę innych portrecików - dzieciaczków koleżanek.

tobaszc53
Początkujący

Jak dla mnie to coś nie teges z kolorem skóry, choć same kadry są dobre.

..shprot..
profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Mój faworyt 14 :c4
13 tez się podoba ale coś nie tak ze skórą :rolling_eyes:
Maleństwo ma fascynujące oczka :c20

szkicek
Nowicjusz

ze względu na kadr to dla mnie faworytem jest 16, ale z obróbką coś poszło nie tak

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

13, 14 - może być (13 za kontrastowa i za pomarańczowa)
15 - ostrość kompletnie nie trafiona ( przy takim zbliżeniu zdjęcie powinno być ostre)
16 - brak dbałości o szczegóły - ucięta łapka i czułki
17 - BW nieciekawe ale kadr miły

Jane-----
Początkujący

shprot, szkicek, martha, mamo kuby - dziekuje za odwiedziny i krytyke. Nie bardzo daje sobie rade z tymi pomaranczami. Wlasciwie balans bieli mam na automacie, bo jak kombinuje z ustawianiem, to zawsze wychodzi cos nie tak.

Jane-----
Początkujący

17 - BW nieciekawe ale kadr miły

Wlasnie ze wzgledu na kadr je zostawilam :) Wyszlo totalnie ciemne i ten nieciekawy bw to rezultat rozswietlania, niestety.

Jane-----
Początkujący

Czy teraz jest lepiej?