Podziel się wrażeniami!
Cześć ,
urzeczywistniam mój długo odkładany zamiar i zakładam w końcu swoją galerię. Jak wszyscy pragnę nie tyle podzielić się swoimi fotkami, co uzyskać Wasze cenne opinie i rady.
Ponieważ jestem mamą trzech uroczych istot, tematyka moich zdjęć to głównie ich portrety. Chętnie fotografuję także "zawartość" mojego ogrodu, który jest ogromny, zmienny i fascynujący. Moje niespełnione fotograficznie marzenie to "streety", na które nie mam ani czasu ani możliwości (ruchliwy prawie dwulatek...), ale może kiedyś mi się uda (przedszkole za rok
Aparat, ktory posiadam to Alpha 200 z kitem, tele 55-200 i stalka 1,8.
Coś innego:
ładna ostatnia wrzuta z naciskiem na wróbelki
Norobob, podwys dziekuję za wizytę. Cieszę się, że nie tylko mnie tęskno do lata...
Wygrzebalam jeszcze cos takiego:
tu już troszkę gorzej, niezbyt mi leżą...
i 23 chyba poruszone...
Wróbelki zdecydowanie najlepsze z ostatnich
Wróbelki zdecydowanie udane i sympatyczne
I jeszcze to owocowe (21) mi się podoba choć ciut jaśniej/cieplej by było chyba wskazane...
ładne te ostatnie zdjęcia wróbelki "wymiatają" dobrze uchwycone
Z ostatnich: wróbelki i śliweczki te zdjęcia najbardziej mi się podobają .
Jej, dziękuję Wam bardzo Dziękuję dlatego, że ja wcale nie uważałam tych wróbelkow za najlepsze zdjęcie i nawet wahalam sie, czy je wkleic, a tu proszę - inny punkt widzenia w cenie złota
Wczoraj goniłam wiewiórkę po parku. Bylo to o tyle trudne, że goniła ja również moja dwuletnia córa, ale coś tam udało mi się uchwycić. Oto rezultat: