anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jane - Terra Natura, Benidorm

Jane-----
Początkujący

Jane - Terra Natura, Benidorm

Cześć ,
urzeczywistniam mój długo odkładany zamiar i zakładam w końcu swoją galerię. Jak wszyscy pragnę nie tyle podzielić się swoimi fotkami, co uzyskać Wasze cenne opinie i rady.

Ponieważ jestem mamą trzech uroczych istot, tematyka moich zdjęć to głównie ich portrety. Chętnie fotografuję także "zawartość" mojego ogrodu, który jest ogromny, zmienny i fascynujący. Moje niespełnione fotograficznie marzenie to "streety", na które nie mam ani czasu ani możliwości (ruchliwy prawie dwulatek...), ale może kiedyś mi się uda (przedszkole za rok ;)

Aparat, ktory posiadam to Alpha 200 z kitem, tele 55-200 i stalka 1,8.

56 ODPOW. 56
profile.country.pl_PL.title
norobob
Początkujący

:c20

podwys
Początkujący

ładna ostatnia wrzuta z naciskiem na wróbelki :c4

Jane-----
Początkujący

Norobob, podwys dziekuję za wizytę. Cieszę się, że nie tylko mnie tęskno do lata... ;)

Wygrzebalam jeszcze cos takiego:

podwys
Początkujący

tu już troszkę gorzej, niezbyt mi leżą...
i 23 chyba poruszone...

Krejzol7
Początkujący

Wróbelki zdecydowanie najlepsze z ostatnich :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

Wróbelki zdecydowanie udane i sympatyczne :thumbsup: :D
I jeszcze to owocowe (21) mi się podoba choć ciut jaśniej/cieplej by było chyba wskazane...

12MaRTiN90
Nowicjusz

ładne te ostatnie zdjęcia :c20 wróbelki "wymiatają" :thumbsup: dobrze uchwycone :c4

____A500 | 8 | 18-55 | 55-200 | HVL-F42____
Syningia
Początkujący

Z ostatnich: wróbelki i śliweczki te zdjęcia najbardziej mi się podobają :thumbsup: .

Jane-----
Początkujący

Jej, dziękuję Wam bardzo :D Dziękuję dlatego, że ja wcale nie uważałam tych wróbelkow za najlepsze zdjęcie i nawet wahalam sie, czy je wkleic, a tu proszę - inny punkt widzenia w cenie złota :)
Wczoraj goniłam wiewiórkę po parku. Bylo to o tyle trudne, że goniła ja również moja dwuletnia córa, ale coś tam udało mi się uchwycić. Oto rezultat: