Podziel się wrażeniami!
Cześć ,
urzeczywistniam mój długo odkładany zamiar i zakładam w końcu swoją galerię. Jak wszyscy pragnę nie tyle podzielić się swoimi fotkami, co uzyskać Wasze cenne opinie i rady.
Ponieważ jestem mamą trzech uroczych istot, tematyka moich zdjęć to głównie ich portrety. Chętnie fotografuję także "zawartość" mojego ogrodu, który jest ogromny, zmienny i fascynujący. Moje niespełnione fotograficznie marzenie to "streety", na które nie mam ani czasu ani możliwości (ruchliwy prawie dwulatek...), ale może kiedyś mi się uda (przedszkole za rok
Aparat, ktory posiadam to Alpha 200 z kitem, tele 55-200 i stalka 1,8.
Moja córcia skończyła dwa latka. Postanowiłam z tej okazji odswieżyc galerię. Z okazji urodzin zrobiłam jej małą sesję zdjeciową.
Sądząc po "śladach walki" impreza urodzinowa była udana? Choć z drugiej strony mój potomek (niewiele młodszy) też podobnie wygląda. Permanentnie...
Bardzo fajne, ciepłe zdjęcia! Takie... z uczuciem... Podoba się!
Dzięki, doslav, za odwiedziny i komentarz Cieszę się, że w ogóle ktoś do mojej galerii zagląda
Teraz dla odmiany wklejam parę innych portrecików - dzieciaczków koleżanek.
Jak dla mnie to coś nie teges z kolorem skóry, choć same kadry są dobre.
Mój faworyt 14
13 tez się podoba ale coś nie tak ze skórą
Maleństwo ma fascynujące oczka
ze względu na kadr to dla mnie faworytem jest 16, ale z obróbką coś poszło nie tak
13, 14 - może być (13 za kontrastowa i za pomarańczowa)
15 - ostrość kompletnie nie trafiona ( przy takim zbliżeniu zdjęcie powinno być ostre)
16 - brak dbałości o szczegóły - ucięta łapka i czułki
17 - BW nieciekawe ale kadr miły
shprot, szkicek, martha, mamo kuby - dziekuje za odwiedziny i krytyke. Nie bardzo daje sobie rade z tymi pomaranczami. Wlasciwie balans bieli mam na automacie, bo jak kombinuje z ustawianiem, to zawsze wychodzi cos nie tak.
17 - BW nieciekawe ale kadr miły
Czy teraz jest lepiej?