Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie, na pierwszy ogień pójdzie szyszka oraz inne stwory
za to drugie chyba zostanę zlinczowana, ale mimo wszystko
Sójka całkiem, całkiem.
Ta serwetka w koszyczku wielkanocnym naprawdę była niebieska? Bo jeśli nie to zły balans bieli - do poprawy
kurczę, faktycznie... serwetka była biała, jak znajdę RAWa, to poprawię - dziękuję!
tak lepiej?
Jeśli chodzi o serwetkę to tak
Nie zmienia to jednak faktu , że zbyt mocno nasycone są kolory a co za tym idzie wszystko się wydaje takie jakieś " sztuczne"
wiem... mam nadzieję, że zwalczę w sobie tę skłonność do kolorowania (albo nauczę się obsługi monitora )
Skłonność do przekolorowywania (koszmarek językowy mi wyszedł) przechodzi z czasem
Sójeczka całkiem sympatyczna - podobająca się
tak lepiej?
WB jest OK. Jak miałaś taka "wizję", jeśli chodzi o kolorystyke, to w porządku, ale jeśli to niedoskonałość techniczna, to warto z tym dojść "do ładu". Profesjonalny "spider" trochę kosztuje, ale jest w sieci trochę programów do ustawienia monitora - zawsze to coś.Będę w takim razie szukać ogólnie chodzi o to, że chcę, żeby było kolorowo (może, jak mówi doslav, to kiedyś przejdzie), ale zdjęcia się różnią w zależności od tego, na jakim komputerze je oglądam i tak się zastanawiam, czy problem leży w monitorze czy może ja źle widzę barwy Ale kolory to jedno, a jasność drugie - jeżeli powiecie, że zdjęcia poniżej są za ciemne, to od razu zabieram się za ustawianie monitora
jeżeli powiecie, że zdjęcia poniżej są za ciemne, to od razu zabieram się za ustawianie monitora
Na moim monitorze, wg moich doznań, są w sam raz. Nawet kolorystycznie są OK.