anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

lejdi_m galeria

lejdi_m
Początkujący

lejdi_m galeria

Witam serdecznie, na pierwszy ogień pójdzie szyszka oraz inne stwory ;)

94 ODPOW. 94
lejdi_m
Początkujący

za to drugie chyba zostanę zlinczowana, ale mimo wszystko :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Sójka całkiem, całkiem.
Ta serwetka w koszyczku wielkanocnym naprawdę była niebieska? Bo jeśli nie to zły balans bieli - do poprawy :)

------------------------------
fotoamator
lejdi_m
Początkujący

kurczę, faktycznie... serwetka była biała, jak znajdę RAWa, to poprawię - dziękuję!

lejdi_m
Początkujący

tak lepiej?

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Jeśli chodzi o serwetkę to tak :thumbsup:
Nie zmienia to jednak faktu , że zbyt mocno nasycone są kolory a co za tym idzie wszystko się wydaje takie jakieś " sztuczne"

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
lejdi_m
Początkujący

wiem... mam nadzieję, że zwalczę w sobie tę skłonność do kolorowania (albo nauczę się obsługi monitora ;) )

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Skłonność do przekolorowywania (koszmarek językowy mi wyszedł) przechodzi z czasem :c20
Sójeczka całkiem sympatyczna - podobająca się :thumbsup: :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

tak lepiej?

WB jest OK. Jak miałaś taka "wizję", jeśli chodzi o kolorystyke, to w porządku, ale jeśli to niedoskonałość techniczna, to warto z tym dojść "do ładu". Profesjonalny "spider" trochę kosztuje, ale jest w sieci trochę programów do ustawienia monitora - zawsze to coś.

fotoamator
lejdi_m
Początkujący

Będę w takim razie szukać :) ogólnie chodzi o to, że chcę, żeby było kolorowo (może, jak mówi doslav, to kiedyś przejdzie), ale zdjęcia się różnią w zależności od tego, na jakim komputerze je oglądam i tak się zastanawiam, czy problem leży w monitorze czy może ja źle widzę barwy ;) Ale kolory to jedno, a jasność drugie - jeżeli powiecie, że zdjęcia poniżej są za ciemne, to od razu zabieram się za ustawianie monitora :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

jeżeli powiecie, że zdjęcia poniżej są za ciemne, to od razu zabieram się za ustawianie monitora

Na moim monitorze, wg moich doznań, są w sam raz. Nawet kolorystycznie są OK.
Podobają mi się kolorki tła na 31 i śliczna jest ta żabka wyłaniająca się z trawy :smileythumbsup:

fotoamator