Podziel się wrażeniami!
przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac
mile widziana wszelka krytyka
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.
(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)
zpraszam
ehh te zachody , zawsze sa piekne
ostatnie trzy swietne,nocne -26 pikne
25 i 27 bardzo fajne jednak w 26 widziałbym trochę nieba (w sensie, że zbyt czarne już jest).
I albo robiłaś zdjęcia na drugiej półkuli, albo masz zegar w aparacie przestawiony
Tadeusz napisał(a):
25 i 27 bardzo fajne jednak w 26 widziałbym trochę nieba (w sensie, że zbyt czarne już jest).
I albo robiłaś zdjęcia na drugiej półkuli, albo masz zegar w aparacie przestawiony
To polecam koniecznie 55. I zegarek sam sie ustawia i dokładnie pozycję wykonania zdjęcia pokaże :smileythumbsup:martha napisał(a):
wstyd sie przyznac ale zegarka w ogole nigdy nie ustawialam
A mi się najbardziej podoba zachodzik
Witam i ja
kilka słów ode mnie:
1. fajne, ale za ciemno
2. jw.
3. to jest nieciekawe i ciemne
4. to już ciut ciekawsze i nie zgadniesz - ciemne
5. co to ?
6. no badylka to faktycznie szkoda, ale pewnie Dosiek jest w siódmym niebie
7. nooooo, nie jest to jakiś szczególnie piękny model
8. troszkę zbyt mała GO
9. | 10. | 11.
12. no za nic w świecie mi to co jest na pierwszy planie nie pasuje Drugi plan 'przedni', ale pierwszy totalnie przekombinowany
13. przyjemne
14. bez płotka i z większą ogniskową pokazującą te zaskakujące kształty chmur - lepiej
15. ciemność, ciemność widzę - chyba muszę zdjąć te okulary
16. zamek imponujący (taki rycerski do bólu), ale zdjęciu brakuje kontrastu jakie daje dobre światełko, tego tu nie ma
17. dół kadru do poprawy (balans, ekspozycja)
18. troszkę za dużo się tu dzieje, ja bym się skupił na samych kamykach
19. fajnie, ale dlaczego tak niemalże na środku ? Dałbym bardziej na prawo i od razu lepiej wg mnie
20. nie przemawia do mnie
21. fajne, ale szkoda,że znowu na środku i następnym razem za obcięte płatki - paróweczka
22. z niebieskim niebem i chmurkami byłoby czadowo, ale wiadomo jak tam jest z pogodą
23. kadrowałbym bez dołu (wejścia)
24. lubię takie architektoniczne linie, mimo że szarawo, to podoba mi się zdjęcie
25. fajne miejsce, ale sam kadr nie
26, 27 - nie spodobały mi się.
zauważyłem,że lubisz ustawiać temat zdjęcia na środku kadru - polecam tego unikać. Zwłaszcza w pierwszym okresie. Poczytaj o tzw. "mocnych punktach"
Starosta,Kris bardzo dziekuje za wizyte oraz krytyke.bardzo ja sobie cenie
dzis chcialabym zaprezentowac 'trzy kolory' szary
28-nawet fajne,
30 - leci w prawo
Z ostatniej wrzutki najlepsza 28. Na 29 przeszkadzają mi przepalenia (choć zazwyczaj mi kompletnie nie przeszkadzają). A 30 krzywo i buro do tego. Zachody słońca ładnie wyglądają w kolorze.