Podziel się wrażeniami!
przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac
mile widziana wszelka krytyka
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.
(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)
zpraszam
martha napisał(a):
gdyż nie wiem co kryje się pod komentarzem typu: 'nie powinno się tu znaleźć'
Dzięki Lajam za wskazówki
Ciężko go niestety od jedzenia odciągnąć więc stało się ale już wiem i rozumiem , że niekoniecznie dobrze :smileyredface:
Skoro tak trudno go oderwać od jedzenia to zrób z tego atut np. żonglowanie jabłkami jakoś ciekawe ujęcia, albo ciekawy posiłek przed modelem albo może praca w kuchni nie zawsze to co złe jest złe że tak powiem dziwnie ja jak mam z kimś współpracować, najpierw muszę go choć trochę poznać, co lubi, czego nie lubi, jak zwariowany i odważny jest najważniejsze jest dobra zabawa między modelem/modelką a fotografem jak by to powiedział profesjonalista muszę się rozumieć nawet jak będziesz umiała robić super zdjęcia i będziesz miała super modela to i tak nic z tego najwyżej zdjęcie do legitymacji może mu zrobić tu jest ten problem jeśli pracujesz z drugą osobą ja miałem i nie ukrywam że mam nadal problem żeby zagadać do osoby z ulicy czy mogę zrobić jej zdjęcie ale jeśli umówię się z kim bo ktoś mu tam powiedział że robię zdjęcia to jakoś takiego oporu nie mam tyle co do tego zdjęcia a to 86 bardzo fajne widać mrok i cień żeby np. w tym jasnym polu stał np. kościół albo zamek byłoby fantastyczne zdjęcia bo tak to fajny pomysł, fajna kolorystyka ale brakuje takiej myśli przewodniej
sorry za te minki, trochę przesadziłem...