Podziel się wrażeniami!
Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro Poniżej fotki autek w ruchu
Tak słuszna uwaga Panie Tadeuszu. Jeżdżąc ciężarówką niestety nie ma technicznej możliwości pstrykania czegoś ciekawego a i czasu też za wiele nie ma. Gonią terminy rozładunków i myśli są i oczy skierowane są na drogę. Wiadomo czym może grozic dekoncentracja!!! Dlatego kochana ALFA zostaje w domu.
Witam. Kilka fotek z wycieczki niedawnego weekendu
---edit kris:
zgodnie z zasadami Foto Galerii: jeden użytkownik - jedna foto galeria
Zgadzam się z wypowiedzią " krisa " i " Tadeusza ".
Te pierwsze fotki, nie za specjalne. Mało ciekawe.
Ale przejdźmy do rzeczy
Nr. 1 - Troszkę za dużo nieba. P.S: Czy to nie Ustroń ( Hotel Gołębiowski ) ??
Nr. 2 - Całkiem fajne.
Nr. 3 - Ciemno
Nr. 5 i 6. Jak dla mnie mało ciekawe te fotki. Może gdybyś zrobił je troszkę bliżej.
Pozdrawiam
Oto kolejne
Tarantula
I na koniec coś dla ochłody upalnego dnia. Ogólnie z tarantuli jestem najbardziej zadowolony. I takie jeszcze pytanie byc może gdzieś już ono padło. Jak stworzyc skrót do mojej galerii tak aby można w nią wejsc z pozycji różnych działów. Mam nadzieję że jasno się wyraziłem. Pozdrawiam
Możesz dodać sobie w podpisie link do Galerii. Daj Panel Użytkownika>Profil>Edytuj Podpis i w okienko wklej to coś Moja Galeria - Zapraszam
PS. Zdjęcie Żywca - dla mnie
Dzięki Quartz za instrukcję i na zdrowie
Witam Kolejny albumik w mojej galerii. Zdjęcia zrobione na terenie niemiec i przedstawiają moją pracę, dzień z życia tak zwanego "tirowca" Pozdro
I jeszcze takie