anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paderewa i pierwsze kroki...

tomik-----
Początkujący

Paderewa i pierwsze kroki...

Witam Serdecznie. Oto moje pierwsze foto kroki... Przyjmuję wszystko na klatę, ale się nie załamię tylko będę walczył do skutku. Pozdro :slight_smile: Poniżej fotki autek w ruchu

145 ODPOW. 145
tomik-----
Początkujący

Hej Bertone :c37 Dziękuję Ci bardzo za wizytę i miłe słowo. Cieszę się że żółwie ninja przypadły Ci do gustu. Jeżeli chodzi o streety to chyba za krótko leżakowały. Z tym szumem to chyba przesadziłem. Chciałem pokazac że nie tylko kris po Katowicach " biega " :slight_smile: Pozdrawiam.

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

street - jakos takos słabo
zółwie-ładnie pokazane :thumbsup:

tomik-----
Początkujący

zółwie-ładnie pokazane :thumbsup:

Witaj pablo_duch :c37 . Dziękuję :c22 za odwiedziny i opinie. Masz rację co do ulicznych fotek to się nie popisałem. Chyba zasięgnę lekcji u krisa. :c20

tomik-----
Początkujący

:c37 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Trochę się działo w życiu prywatnym dlatego praktycznie nie odwiedzałem forum. Wróciłem do starego zawodu i znowu biję kilometry ciężarówką po europie. Ostatnio odwiedziłem Belgię a konkretnie okolice Antwerpii a także jej port gdzie miałem rozładunek. Wrzucam na razie jedną fotkę z portu. Reszta niech trochę po leżakuje. :c20

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

...ja to nie wiem o co chodzi... :c8

Pozdrawiam,

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Bardzo szaro jak dla mnie, totalny brak kontrastów :rolling_eyes:

tomik-----
Początkujący

Bardzo szaro jak dla mnie, totalny brak kontrastów

Ok Michał. Masz rację. A czy teraz jest lepiej?

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

IMO lepiej, choć ja bym pewnie jeszcze podciągneła ten kontrast :)

tomik-----
Początkujący

Monty, Michał, Bubu. Dzięki za wizytę i opinię. Sprawa tak wygląda z tym kontrastem. Rawy obrabiam w Image Data Converter i jak już się pobawię suwaczkami to wygląda to dobrze. Rozjaśniam kontrastuję itd... Po wrzuceniu na forum fotki wyglądają o wiele gorzej. Tak jak Michał zauważył są szare i nijakie takie. Kurcze nie wiem co jest grane :c65 :( A o fotografii w BW to chyba muszę trochę poczytac.

tomik-----
Początkujący

Witajcie. Kolejne ujęcie z portu w Antwerpii. Pozdrawiam :c20