Podziel się wrażeniami!
A700 w reku od kilku miesiecy.Premiera na tegorocznym Rajdzie Polski,eliminacji WRC w Mikolajkach.
Pozdrawiam.
Cześć
Jakoś 333 mi się bardziej podoba niż ten drugi
GP Kanady F1 w Montrealu.
Jezeli sie podoba to moge dac wiecej
Pozdrawiam
BTW.Troche mi na manualu przeslona skakala ale to mi bezkonkurencyjny kolega piotruso pewnie wyjasni
To ja od razu poproszę o więcej:)
Oglądałem tylko końcowe 25 okrążeń, i jak nie przepadam za Hamiltonem to podobała mi się jego jazda w końcówce.
Możesz napisać jak wygląda fotografowanie na takiej imprezie? Kupujesz bilet na konkretne miejsce i przez cały wyścig siedzisz na nim, czy jest możliwość poruszania się po obrzeżach toru?
Ja bym poprosił o opis tej 'skaczącej przysłony'. Aparat nie trzyma wartości w trybie M?
Jeżeli strzelałeś w priorytecie czasu, to 'skacząca' przysłona jest normą - w zależności od pomiaru światłomierza. Jeżeli natomiast w trybie manualnym coś się działo z przysłoną bez Twojej 'zgody', to coś jest nie tak z aparatem...
z exifów wynika że: Exposure Program = shutter priority (4) - miało prawo skakać, chyba że mówisz o innych zdjęciach.
Tak czy inaczej fotki zacne
sadam napisał(a):
Możesz napisać jak wygląda fotografowanie na takiej imprezie? Kupujesz bilet na konkretne miejsce i przez cały wyścig siedzisz na nim, czy jest możliwość poruszania się po obrzeżach toru?
AAA najbardziej mnie się spodobało
Super zdjęcia, dawaj więcej
Jak się kształtują ceny biletów?
Ja mialem po 180$.
Razy 3 naturalnie.Piatek,sobota,niedziela.Byly duzo drozsze,byly i tansze
Jednak cen z Monaco zaden inny tor nie pobije .
Teraz pora na Texas.18 listopada
Pozdrawiam